9375.127 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers>Machine ontkalker

Dubro Snel Ontkalker 500ML

Verlengt de levensduur van apparaten

2,75
  • Merk:  Dubro
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8711106024105
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dubro Snel Ontkalker is een snel werkende en krachtige ontkalker, die al uw apparaten effectief ontkalkt. De snel-ontkalker verlengt de levensduur van apparaten.

Waarschuwingen
Niet op kalkhoudende materialen (o.a. marmer, ongeglazuurde tegels en emaille) en roestvrijstaal (o.a. aanrecht) gebruiken om onherstelbare schade te vermijden. Indien in contact met kunststof (o.a. aanrecht) direct met water afspoelen. Niet in combinatie met andere producten gebruiken!

Bevat: fosforzuur.
GEVAAR - Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan bijtend zijn voor metalen. Buiten het bereik van kinderen houden. Achter slot bewaren. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. BIJ CONTACT MET DE HUID: verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijdering van de inhoud / verpakking in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.
Fles niet navullen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dubro Snel Ontkalker 500ML?

Meer uit ons assortiment