9369.843 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Wasmachine schoonmaken>Wasmachinereiniger

Dr Beckmann Wasmachine Onderhoudsreiniger 250ML

Verwijdert vuil, kalk en aanslag

3,19
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Dr Beckmann Wasmachine Onderhoudsreiniger reinigt uw wasmachine van binnen op een grondige wijze. Kalk, vuil, afzetting en wasmiddelresten worden effectief verwijderd, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken, als de trommel, leidingen en verwarmingselementen. Deze onderhoudsreiniger met actieve koolstof verlengt de levensduur van uw machine, voorkomt storingen en biedt bescherming aan de rubberen afdichtingen en verwarmingselementen. Zorg goed voor uw hard werkende machine!

Hoe te gebruiken?
1. Haal de wasmiddellade uit de machine, laat hem 30 minuten in een oplossing van 4 liter warm water en 50 ml reinigingsvloeistof inweken en maak hem dan schoon. Plaats de wasmiddellade daarna terug.
2. Verwijder pluisjes, steentjes etc. uit de rubberen afdichtingsring, doe wat reinigingsvloeistof op een doek en maak de afdichting daarmee schoon. Laat de vloeistof ter verzorging kort inwerken en neem het rubber daarna vochtig af.
3. Doe de rest van de reinigingsvloeistof in het hoofdwasmiddelbakje van uw wasmachine en draai een hoofdprogramma (op minstens 60°C). Zonder voorwassen, zonder wasmiddel en zonder was.

Tip: Voer de reinigingsprocedure ter bescherming en behoud van uw machine ongeveer 3 keer per jaar uit.

Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product handen grondig wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Dr Beckmann Wasmachine Onderhoudsreiniger 250ML?

Meer uit ons assortiment