Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyflessen en drinkbekers>Babyfles

Difrax 1-2-3 Doseer S-Babyfles Natural 1ST

Voor dunne én dikke voeding

11,99
  • Merk:  Difrax
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711736557387
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Difrax 1-2-3 Doseer S-Babyfles Natural is een comfortabele en ergonomische drinkfles, bijzonder geschikt voor zowel dunne als dikke voeding. Met de speciaal ontwikkelde doseerspeen, voorzien van 3 standen, regelt u namelijk gemakkelijk de hoeveelheid voeding en de stroomsnelheid. Ideaal als uw kindje melkvoeding én bijvoorbeeld rijstebloem of granenpap krijgt. De speen lijkt dankzij de zachte ronde tepelvorm op de moederborst en is tevens voorzien van een speciale coating, voor extra grip tijdens het drinken.

De bijzondere S-vorm van deze fles zorgt ervoor dat uw kindje in een comfortabele drinkhouding ligt, waardoor u als ouder heerlijk ontspannen de fles kunt geven. De Natural Babyfles is te gebruiken vanaf 3 maanden en is voorzien van een speciaal Anti-Colic ventiel, die de kans op buikkrampjes, boeren en spugen vermindert. Dit ventiel, gecombineerd met de S-vorm, zorgt ervoor dat er minder lucht in de fles terecht komt. Hierdoor kan uw kindje tijdens het drinken de fles niet vacuüm zuigen en ontstaat er een gelijkmatige en constante stroom van voeding. Om de fles optimaal te laten functioneren is het verstandig om voor het gebruik na te kijken of het ventiel goed open is.

De 3 speenstanden:
1. Geschikt voor vloeibare/dunne voeding.
2. Geschikt voor (licht) ingedikte voeding.

3. Geschikt voor ingedikte en dikke voeding.

Let op: dit artikel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij hebben geen invloed op welke uitvoering u ontvangt.

Difrax 1-2-3 Doseer S-Babyfles Natural 250 ml:
- bevat 3 standen;
- is geschikt voor zowel dunne als dikke voeding;
- heeft een ergonomische S-vorm
- stimuleert de natuurlijke voedingshouding;
- is voorzien van het speciale Difrax Anti-Colic ventiel;
- vermindert de kans op boeren, spugen en darmkrampjes;
- is magnetron en vaatwasser bestendig.

Tips
Controleer goed voordat u de losse 1-2-3 ring aanschaft welke fles u gebruikt. De Wide fles heeft een andere ring dan deze Natural fles.

In de 1-2-3 flessenspeen hoort een spleetje te zitten. Wanneer u alleen 2 gaatjes ziet, dan kan het zijn dat het siliconen materiaal van nieuwigheid nog aan elkaar plakt. Knijp de flessenspeen aan de top even in, met duim en wijsvinger. Dan kan het siliconen materiaal los van elkaar komen. Nu werkt de doseerspeen goed!
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Difrax 1-2-3 Doseer S-Babyfles Natural 1ST?

Meer uit ons assortiment