Bestel nu
0
€ 0,00
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 1
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 2
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 3
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 4
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 5
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB 6

×

of

Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten 30TB

6,99
  • Merk: Corega
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 5054563108258
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Eenvoudige oplossing voor het onderhoud van Beugels & Bitjes

Algemeen
Corega Pro Beugels & Bitjes Tabletten (30 stuks) zijn een makkelijke, maar effectieve oplossing voor het grondig reinigen en onderhouden van Beugels & Bitjes. Met de antibacteriële dagelijkse reiniger kunt u alle verwijderbare beugels en bitjes, zoals transparante beugels, draadbeugels, nachtbeugels en sportbitjes, snel, gemakkelijk en zonder krassen schoonmaken.

De speciale tabletten, met Christal Clear technology, hebben het voordeel dat het 99,9% van de bacteriën die een slechte geur veroorzaken doodt, het vlekken vermindert en verkleuringen verwijderd, zonder te krassen. Een frisse, schone beugel of bitje was nog nooit zo eenvoudig.

Hoe te gebruiken?
Laat een reinigingstablet in voldoende zeer warm water vallen om de beugel of bitje te bedekken. Laat het 3-5 minuten weken. Borstel met een zachte borstel en spoel de beugel of bit af onder stromend water.
Waarschuwingen

WAARSCHUWING:
Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische reactie veroorzaken. Na het werken met dit product de handen grondig wassen.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig uitspoelen met water gedurende enkele minuten. Buiten het BEREIK VAN KINDEREN en personen houden die risico lopen het tablet of de oplossing onopzettelijk door te slikken.

NA INSLIKKEN: Een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Bij irritatie stop met het gebruik ervan en raadpleeg een arts. VOORZICHTIG: Tabletten of de oplossing niet in de mond nemen. Niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestanddelen. De reinigingsoplossing niet drinken of als mondspoelmiddel gebruiken. Raak de mond of de ogen niet aan na gebruik van de tabletten of oplossing.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist