Bestel nu
0
€ 0,00
Chi Space Aroma Diffuser 1ST
Chi Space Aroma Diffuser 1ST
Chi Space Aroma Diffuser 1ST 1
Chi Space Aroma Diffuser 1ST 2
Chi Space Aroma Diffuser 1ST 3

×

of

Chi Space Aroma Diffuser 1ST

69,95
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8714243053489
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Aromaverstuiver met magisch lichteffect

Algemeen
De Chi Space Aroma Diffuser is een aromaverstuiver met sfeerlicht. De verstuiver verdampt tot 8 uur uw favoriete etherische olie en bevochtigt en zuivert tegelijkertijd ook de lucht. U kunt kiezen voor een intense of juist voor een zachte verdamping of voor de intervalfunctie. De aromaverstuiver werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aromaverstuiver komt. Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook de waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen subtiel bevochtigd. Tot slot heeft deze elektrische geurverspreider een ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht. In combinatie met de essentiële oliën die al van nature een luchtzuiverende functie hebben.

De glazen kap van de Space verdamper is roségoud, het is een echte eyecatcher voor ieder interieur. In het spiegelende glas wordt de ruimte waarin de Space staat weerkaatst, waardoor de diffuser op gaat in zijn omgeving. De diffuser heeft een lichtstand die aangezet kan worden voor een extra magische sfeer in het donker met een spannend lichteffect.

Chi Space Aroma Diffuser:
- verdampt tot 8 uur uw favoriete etherische olie;
- bevochtigt en zuivert de lucht;
- een eyecatcher met een roségoude kap die de ruimte weerspiegelt;
- met een spannend lichteffect voor in het donker.

Hoe te gebruiken?
Voordat u de verdamper aanzet vult u deze met water en een aantal druppels etherische olie. Vervolgens maakt u een keuze uit zachte verdamping, intensieve verdamping of interval.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist