Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Chi Eucalyptus Citroen Etherische Olie Wild 20ML
Chi Eucalyptus Citroen Etherische Olie Wild 20ML
Chi Eucalyptus Citroen Etherische Olie Wild 20ML1

Chi Eucalyptus Citroen Etherische Olie Wild 20ML

11,00
  • Merk: Chi
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8714243012097
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Etherische Olie met een heerlijke geur en een brede werking

Algemeen
Chi Eucalyptus Citroen Etherische Olie Wild is een etherische olie met een heerlijke geur en een brede werking. De geur van deze olie is die van eucalyptus en citroen met een ondertoon van rozen. Het heeft daarnaast een brede werking. Het werkt als kalmerend middel, als schimmelbestrijder, als pijnverdover, als verkoeler en het heeft zeer goede insectenwerende eigenschappen. De kalmerende eigenschap komt naar voren bij mensen met hoge bloeddruk en bij slapeloosheid. De citroeneucalyptus heeft een verbazende allround werking bij vele (huid)schimmels. De pijnverdovende kwaliteiten laten zich zien in wrijfmiddelen bij reumatische - en spierpijnen. Citroeneucalyptus is verder een echte zomerolie die verkoelt en insecten weert. Bij gebruik op de huid dient u de essentiële olie te mengen met een massage- of vette plantolie.

Hoe te gebruiken?
In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, gemiddeld tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
In de Aroma Inhaler: 20 druppels op het katoenen staafje druppelen.
Op het geursteentje: gebruik 5 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid: Voor veilig gebruik mengt u een essentiële olie met een vette plantolie als basis. Voor een ontspannende massageolie gebruikt u 10-15 druppels essentiële olie op 100 ml basisolie. In de huidverzorging wordt eucalyptus citroen vooral gebruikt bij een droge en rode huid.

Waarschuwingen

Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen houden. Bbij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen.

Deze waarschuwingen zijn verplicht gesteld door de Europese Unie voor alle leveranciers van pure etherische oliën.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist