Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
CellCare Resveratrol & SOD Capsules 60CP
CellCare Resveratrol & SOD Capsules 60CP

CellCare Resveratrol & SOD Capsules 60CP

38,95
  • Merk: CellCare
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8717729082980
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Resveratrol ndersteunt onder andere de gezondheid van hart, bloedvaten, bloeddruk en bloedcirculatie*

Algemeen
CellCare Resveratrol & SOD Capsules bevat het hoogwaardige resveratrol extract Veri-te™ van Evolva, een belangrijke ontwikkelaar in de biotechnologie. Resveratrol is een belangrijke afweerstof (fytoalexine) en een van de best onderzochte polyfenolen die door planten wordt geproduceerd als reactie op verschillende soorten stress en die de resistentie tegen ziekten bevordert. Bestrijdingsmiddelen kunnen de aanmaak van fytoalexinen door de plant verminderen. Biologisch geteelde groenten, fruit en kruiden bevatten polyfenolen. Groenten en fruit bevatten tegenwoordig naar schatting 80% minder polyfenolen dan zo’n zestig jaar geleden, omdat door plantenselectie en -veredeling veel stoffen uit groenten en fruit verdwijnen of tijdens voedselraffinage worden verwijderd. Omdat resveratrol van nature slechts beperkt voorkomt in de voeding is aanvulling een verstandige keuze.

Het enzym superoxide dismutase (SOD) is om meerdere redenen aan deze formule toegevoegd. Het is een enzym dat zuurstofradicalen in levende cellen wegvangt. Zuurstofradicalen zijn uiterst reactieve zuurstofmoleculen die als bijproduct worden gevormd bij onder meer oxidatieve fosforylering en andere cellulaire stofwisselingsprocessen. Dismutase heeft de taak deze schadelijke deeltjes te neutraliseren (antioxidantfunctie). Natuurlijke SOD rijke bronnen zijn bijvoorbeeld meloenen, tarwe, mais en sojabonen. Het probleem is dat deze moeilijk door ons lichaam wordt opgenomen. Europese wetenschappers ontwikkelden in 1998 een SOD vorm (uit meloen). CellCare vond in TetraSOD® een SOD vorm op basis van de microalg Tetraselmis chuiii. Dit unieke ingrediënt van het Spaanse Fytoplancton Marino levert aantoonbaar 30 keer zo veel SOD-activiteit op als welke fytoplankton ook. Daarnaast bevat dit nutriënt niet alleen SOD, maar ook de antioxidante enzymen glutathion peroxidase en catalase.

Resveratrol ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid*,

  • het hart
  • bloedvaten
  • bloeddruk
  • bloedcirculatie

* Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

Dosering
Dagelijks 1 à 2 capsules bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Resveratrol (Veri-te), capsule(hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), rijstzetmeel (vulstof), superoxide dismutase (TetraSOD)

Etiket Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist