9375.254 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Bonusan Probio Spore Kauwtabletten 30TB

Bevat maar liefst 8 miljard zuur- en warmteresistente bacteriesporen

29,50 27,73

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30TB
  • EAN: 8711827106951
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Bonusan Probio Spore is een voedingssupplement met maar liefst 8 miljard bacteriesporen, die zuur- en warmteresistent zijn. Deze dagelijks te gebruiken kauwtabletten bevatten Bacillus coagulans, een sporenvormende microbioticum, die pas vrijkomen bij het kauwen. Het bijzondere aan deze sporen is dat ze gemakkelijk het maagzuur kunnen passeren om vervolgens in de darm te ontkiemen.

Verder bevat Bonusan Probio Spore 200mg arabinogalactaan, dat als voeding dient voor het microbioticum Bacullis coagulans. Dit zorgt er dan weer voor dat de kauwtabletten een betere werking hebben en dus een optimale synergie van pre- en microbiotica levert.

Door de handig blisterverpakking, kunt u de kauwtabletten overal mee naar toe nemen. De tabletten hebben een frisse muntaroma.

- Hoog gedoseerd: maar liefst 8 miljard sporenvormende bacteriën
- Stabiele en lang houdbare bacteriestam • Handige blisterverpakking, te bewaren bij kamertemperatuur
- Prebioticum arabinogalactaan al bijgevoegd

Dosering
Eenmaal daags een kauwtablet kauwen of met water of een andere drank innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per kauwtablet                     

Arabinogalactaan

200 mg

Bacillus coagulans

8 x 10⁹ CFU

Ingrediënten
Zoetstof (sorbitol, isomalt), arabinogalactaan, Bacillus coagulans, vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), natuurlijk muntaroma, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

Etiket

Heeft u een vraag over Bonusan Probio Spore Kauwtabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment