9478.969 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Bloem Cholenium Extra Capsules 100CP

Klimop ondersteunt de reinigende werking van de lever

Korting 25%
23,29 17,47
  • Merk:  Bloem
  • Inhoud: 100CP
  • EAN: 8713549005499
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bloem Cholenium Extra bevat een keur aan plantaardige extracten. Duizendguldenkruid helpt de spijsvertering te ondersteunen en Klimop ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Klimop:
- Ondersteunt de reinigende werking van de lever

Duizendguldenkruid:
- Ondersteunt de spijsvertering

Dosering
3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Ingredienten

Samenstelling per 3 capsules
Kruidenextracten:
(Gestandaardiseerd op basis van 10:1)
Zuurbes-bast (Berberis vulgaris)348 mgBitterhout (Quassia amara)348 mgDuizendguldenkruid (Centaurium erythraea)198 mgHeermoes-kruid (Equisetum arvense)198 mgKlimop-bladeren (Hedera helix)198 mgPaardenbloem-wortel (Taraxacum officinale)198 mgStinkende gouwe-kruid (Chelidonium majus)15 mg

Ingredienten:
Droogextracten van kruiden, verstevigingsmiddel (cellulose). Dit product bevat uitsluitend plantaardige grondstoffen, dus ook geschikt voor vegetariërs.

 


 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bloem Cholenium Extra Capsules 100CP?

Meer uit ons assortiment