9365.043 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach NO.37 Wild Rose 20ML

Voor mensen die zich hebben neergelegd bij een onplezierige situatie

12,29
  • Merk:  Bach
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 4250424181373
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Engelse naam: Wild Rose
Latijnse naam: Rosa Canina
Sleutelwoorden: gelatenheid, apathie.

Hondsroos is voor mensen die zich hebben neergelegd bij een onplezierige situatie. Dit kan een ziekte zijn, een monotoon leven of niet passend werk. Zij klagen niet en zijn te apathisch om beter te worden, hun werkkring te veranderen of van eenvoudige dingen te genieten. Hoewel hun situatie onbevredigend is, zijn zij niet echt ongelukkig en ze doen geen moeite hun omstandigheden te veranderen. Hierdoor zijn ze nogal saai in gezelschap en niet in staat zich volledig te ontplooien.
Bij ziekte nemen deze mensen graag medische prognoses aan als: ‘Je moet er mee leren leven’. Ze berusten in een situatie maar zijn daar niet depressief onder. Ze accepteren het leven zoals het is. Ze missen energie en ambitie.
Het positieve vermogen van Hondsroos: een levendige interesse in het leven, het werk en de wereld in het algemeen. Berusting maakt plaats voor ambitie en doelgerichtheid, een goede gezondheid en plezierige vriendschappen. Hondsroos typen accepteren en aanvaarden de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en de omstandigheden waarin ze verkeren en nemen initiatieven om zaken te veranderen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bach NO.37 Wild Rose 20ML?

Meer uit ons assortiment