Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9360.245 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Bach bloesems

Bach NO.22 Oak 20ML

Bij oververmoeidheid en 'te lang doorgaan'

12,29
  • Merk:  Bach
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 4250424181229
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Engelse naam: Oak
Latijnse naam: Quercus robur
Sleutelwoorden: uitgeput, maar worstelt door.

Zomereik mensen zijn gewoonlijk moedig en sterk. Zij hebben zomereik nodig op het moment dat hun innerlijke kracht uitgeput raakt en moeheid de overhand krijgt. Zij gaan maar door, wat er ook gebeurt, waarbij ze hun moeheid negeren. Ze worden gedreven door een sterk plichtsbesef en zijn behulpzaam, gewetensvol en betrouwbaar. Ze zijn geduldig en volhardend en staan zichzelf niet toe te ontspannen zolang er nog werk te doen is. In plaats daarvan ploeteren zij koppig door (zie ook Rock Water en Vervain).
Het eruit voortvloeiende verlies van hun natuurlijke kracht kan leiden tot depressie, frustratie en andere symptomen. Als deze mensen ziek zijn hebben zij het gevoel tekort te schieten, maar zij zullen onophoudelijk moeite doen om weer beter te worden.
Het positieve vermogen van zomereik: mensen die gewoonlijk sterk zijn. Ze vormen vaak de steun en toeverlaat van hun familie of op hun werk. Ze hebben een geweldig uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, geduld en bergen energie. Ze kunnen goed omgaan met stress-situaties. Zomereik herstelt hun energie en helpt hen tijdig de noodzaak van rust en ontspanning te erkennen. Ze zorgen net zo goed voor zichzelf als dat ze toezien op hun verplichtingen.

Dosering
Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen.

Indien u meerdere remedies tegelijk gebruikt kunt u deze ook mengen in een pipetflesje. Doe 2 druppels van iedere remdie in het pipetflesje en voeg hieraan 30ml water toe. Neem uit dit flesje minimal 4 maal per dag 4 druppels in de mond.

Bij acute situaties kunt u onverdunt direct uit het flesje 2 druppels op de tong doen en indien nodig herhalen.

De remedies zijn ook uitwendig te gebruiken door een paar druppels op de lippen, slapen of polsen.

Neem de Bach bloesems zo vaak als u wilt. Ze mogen ook door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bach NO.22 Oak 20ML?

Meer uit ons assortiment