9367.667 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Wasverzachter

Attitude Little Ones Wasverzachter Sweet Lullaby 1000ML

Speciaal ontwikkeld voor kwetsbare huid van baby's en peuters

5,99
  • Merk:  Attitude
  • Inhoud: 1000ML
  • EAN: 626232421378
  • Op voorraad:  37  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Attitude Little Ones Wasverzachter Sweet Lullaby is vrij van irriterende enzymen en speciaal ontwikkeld voor kwetsbare huid van baby's en peuters. Daarnaast is het veilig voor kleding en tegelijkertijd effectief.

Alle producten van Attitude worden getest door een onafhankelijk laboratorium op de afwezigheid van mogelijk schadelijk chemicaliën, zoals bijvoorbeeld 1,4-dioxaan en ehtyleenoxide. Daarnaast zijn de producten gecertificeerd veganistisch, ze bevatten geen dierlijke ingrediënten. Bovendien voldoet Attitude niet alleen aan de normen van EcoLogo, maar gaat nog een stap verder door de aanwezigheid van verontreinigingen te vermijden in elke fase- van de bevoorrading van grondstoffen tot de productie van de verpakking. Ook zijn de de producten hypoallergeen en bevatten een minimale hoeveelheid allergenen. Daarbij zijn de flessen vervaardigd uit HCPE#2 plastic, de kunststof die zich het makkelijkst laat recyclen.

Attitude Little Ones Wasverzachter Sweet Lullaby:
- goed voor 40 wasbeurten;
- is biologisch afbreekbaar;
- EcoLogo gecertificeerd;
- is hypoallergeen;
- is dierproefvrij, Vegan en PETA-gecertificeerd.
Ingredienten

Ingrediënten
<5% kationogene oppervlakteactieve stoffen (dipalmitoylethylhydroxyethylmoniummethosulfaat), <5% niet-ionische oppervlakteactieve stoffen (caprylylglucoside, myristylglucoside).
Bevat ook: Aqua / water / eau, glycerine, camellia sinensis (groene thee) blad extract, methylbenzyl acetaat (zoet fruit), methyldihydrojasmonate (jasmijn), ribes nigrum (zwarte bessen) zaadolie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Attitude Little Ones Wasverzachter Sweet Lullaby 1000ML?

Meer uit ons assortiment