Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.359 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusinhaler

AromaStick Relax 1ST

Een relaxende aromamix die helpt om te gaan met alledaagse druk

8,99
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
AromaStick Relax is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren met een ontspannende uitwerking. Geuren zorgen ervoor dat het limbisch systeem in onze hersenen aan het werk gaat. Dit gebied in onze hersenen is betrokken bij de homeostase, onze stemming en onze emoties. Door de speciaal ontworpen filtertechniek in AromaStick is het inhaleren van de geconcentreerde geurcombinaties dan ook optimaal met tot drie keer meer impact dan dat we de geuren normaal zouden waarnemen. Dit leidt naar het directe uitwerking op onze emoties en conditie.

De AromaStick Relax is een natuurlijke inhaler met een mix van geuren die helpt om te gaan met de alledaagse druk en even af te draaien aan het eind van de dag. Het helpt u op weg naar innerlijke rust, brengt kalmte en positieve gedachten. De inhalers van AromaStick bestaan uitsluitend uit 100% biologische etherische oliën.

Hoe te gebruiken?
De inhaler kan 5 tot 15 keer per dag gebruikt worden. Bewaar op een plek onder de 25 graden en niet in direct zonlicht. Deel de inhaler niet met anderen.

Waarschuwingen
Als een allergische reactie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Bewaar buiten het bereik van kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 6 jaar.
Ingredienten

Ingrediënten
Biologische lavendelolie, biologische mandarijnolie, biologische vetiverolie.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over AromaStick Relax 1ST?

Meer uit ons assortiment