9477.880 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkopharma Arkohoest Kruidensiroop 140ML

100% natuurlijke hoestsiroop met rode vruchtensmaak

9,95
  • Merk:  Arkopharma
  • Inhoud: 140ML
  • EAN: 8715345004348
  • Op voorraad:  19  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Arkopharma Arkohoest Kruidensiroop is een medisch hulpmiddel met meervoudige werking, om een droge en vastzittende hoest te verlichten. De siroop is speciaal ontwikkeld met enkel 100% natuurlijke ingrediënten en bevat onder andere extract van Tijm, die bekend staat om zijn antioxiderende en slijmvlies-beschermende werking. Arkopharma Arkohoest Kruidensiroop verlicht de hoest, vergemakkelijkt het ophoesten, vermindert irritatie en beschermt de keel.

Dosering
Kinderen van 2 tot 5 jaar: 1 theelepel (5ml), eenmaal per dag.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 theelepel (5ml), tweemaal per dag.
Volwassenen en adolescenten ouder dan 12 jaar: 1 eetlepel (10ml), tweemaal per dag.

Het is aangeraden om Arkohoest Kruidensiroop buiten de maaltijden in te nemen. Het is aanbevolen om een interval van minstens 4 uur tussen 2 innames te laten. De innames mogen indien nodig herhaald worden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar of in geval van een allergie voor één of meerdere bestanddelen bij ademhalingsinsufficiëntie.

Arkohoest Kruidensiroop bevat uitsluitend ingrediënten van plantaardige oorsprong, waarvan verondersteld wordt dat ze ongevaarlijk zijn tijden de zwangerschap. Desalniettemin is het, puur uit voorzorg, verstandig om de kruidensiroop niet te gebruiken tijden het 1e trimester van de zwangerschap.

Als uw kind tijdens de behandeling één van de volgende symptomen krijgt, is een medische behandeling noodzakelijk: verergering van de hoest, vermoeidheid, koorts die recent is begonnen, ademhalingsmoeilijkheden, duidelijk verminderde eetlust. Vraag advies van een gezondheidsprofessional indien er sprak is van intolerantie voor suikers.

Arkohoest Kruidensiroop niet combineren met andere hoestsiropen. De kruidensiroop niet gelijktijdig innemen met andere geneesmiddelen (minstens 1 uur tussen beide innames laten). Raadpleeg uw arts als de symptomen na 4 dagen behandeling blijven aanhouden. Buiten bereik van kinderen houden. Na opening binnen 30 dagen opgebruiken. De flacon goed sluiten na gebruik.
Ingredienten

Ingrediënten
Glycerol verkregen uit plantaardige oliën: 
Honing, Arabinogalactanen van Lariks (Larix sp.), Extract van het blad van Tijm (Thymus vulgaris L.), Oligofructose - Agavesiroop, Water, Geconcentreerd citroensap, Xanthaangom, Natuurlijke rode vruchtenaroma.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkopharma Arkohoest Kruidensiroop 140ML?

Meer uit ons assortiment