DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Curanol

Curanol is ontwikkeld door Apotheek van den bergh uit Hilversum en werd in eerste instantie uitsluitend via de eigen apotheek verkocht. Inmiddels is het merk bekend bij het grote publiek, en ook bij De Online Drogist verkrijgbaar. Curanol wordt veel gebruikt door zwangere vrouwen en net bevallen moeders, maar is natuurlijk geschikt voor iedereen.Lees meer
 • Curanol Tabletten 40 st 40TB

  Curanol Tabletten 40 st | 40TB

  (2)
  Voorraad: > 50
  6,19
 • Curanol Zalf 30GR

  Curanol Zalf | 30GR

  Voorraad: > 50
  12,90

Wat is Curanol?

Curanol is verkrijgbaar in zalf en tabletten, te gebruiken bij aambeien en voor de cosmetische verzorging van ontsierende aderen.

Wanneer gebruikt u Curanol?

Als u zwanger bent of net bent bevallen kan u aderen rond u anus hebben die u er liever niet ziet of waar u last van hebt. Ook aambeien kunnen u dan teisteren. Gebruik dan de producten van Curanol. De producten zijn ook te gebruiken voor de cosmetische verzorging van ontsierende aderen (spataderen).

Hoe werkt Curanol?

Als u zwanger bent komt er extra druk op de vaatwanden te staan. Daarnaast zorgen hormonen in uw lichaam er voor dat bindweefsel zwakker wordt. Dat bindweefsel is de bedding waarlangs de bloedvaten lopen.

Curanol bevat vitamine C. Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten. Bovendien draagt vitamine C bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor het behoud van een sterke vaatwand en soepele aderen.

Curanol: verkrijgbaar in zalf en tabletten

Het merk is verkrijgbaar in zalf en tabletten. Het verschil tussen deze producten? De zalf doet zijn werk van buitenaf, de tabletten van binnenuit. De tabletten laten zich uitstekend combineren met de zalf ter verzorging van de anus, ook tijdens de zwangerschap of na de bevalling. De zalf is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de huid rond de anus, ook tijdens de zwangerschap of na de bevalling én voor de cosmetische verzorging van ontsierende aderen. De bijzondere samenstelling van natuurlijke stoffen die elkaar ondersteunen, houdt de bloedvaten elastisch en bevordert de doorbloeding ter plaatse. Sterke, elastische en soepele vaatwanden zijn erg belangrijk, aangezien dit zorgt voor een goede bloedsomloop. Tijdens de zwangerschap en de bevalling kan er extra druk op de aderen komen te staan, met ontsiering als gevolg: spataderen. Om dit te voorkomen kunt u dus gebruik maken van Curanol zalf voor verzorging van buitenaf.