DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Colab droogshampoo

Colab droogshampoo is gecreëerd door beautyspecialisten en beautyblogger Ruth Crilly. De droogshampoo absorbeert vet en geeft volume zonder hierbij een witte waas achter te laten. Verkrijgbaar in trendy geuren!Lees meer
Geen resultaten gevonden

Colab droogshampoo: snel en makkelijk haar opfrissen zónder witte waas


Colab droogshampoo werkt snel en eenvoudig, dankzij de onzichtbare formule. Dit betekent dat de droogshampoo uw haar verfrist zonder een witte waas in het haar achter te laten. Een droogshampoo is ideaal op momenten dat u de deur uit moet en geen tijd heeft om uw haar te wassen. Heeft u haar dat snel vet of futloos wordt? Met Colab droogshampoo is dit verleden tijd! Bovendien zijn deze producten dierproefvrij én vegan proof.

Colab dry shampoo: verkrijgbaar in trendy geuren

De droogshampoos van Colab zijn verkrijgbaar in vier trendy geuren. Kies uw favoriete geur of wissel ze eens af.

Colab Dry Shampoo Paradise
Verzorgt en verfrist het haar zonder een witte waas achter te laten. Dankzij de unieke formule met heerlijk tropische geur van kokosnoten, droomt u al snel weg naar een zonnig wit strand met prachtig roze flamingo's.

Colab Dry Shampoo Tropical
Zorgt voor een heerlijke verfrissing van het haar, doordat het vet optimaal absorbeert. Breng u haar eenvoudig in model brengen en geniet van een tropische ananas- en papaya geur.

Colab Dry Shampoo Fresh
Voel u zo vrij als een zeemeermin, terwijl u geniet van een fijne strandgeur van limoen en neroli. Dankzij de verfijnde formule krijgt uw haar het unieke WOW-effect zonder witte waas.

Colab Dry Shampoo Active+
Verfrist u uw haar gemakkelijk en snel en is daarom bijzonder geschikt bij vet haar. Deze droogshampoo is verrijkt met het actieve ingrediënt Moringa Seed extract, die de conditie van het haar optimaal beschermt. Geniet van vetvrij en fris haar, zonder dat er witte waas op uw haar achterblijft. Bovendien heeft de Active+ droogshampoo een uv-filter om uw haar tegen de zon te beschermen.