Hoofdpagina>Zwangerschap>Zwangerschapstest

Clearblue Digitale Zwangerschapstest 3st 1ST

Makkelijk af te lezen zwangerschapstest die voor meer dan 99% betrouwbaar is

Korting 15%
19,99 16,95
  • Merk:  Clearblue 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 5013147044719
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld: maandag in huis!
Productbeschrijving

Dit product vandaag nog in huis? Dat kan op werkdagen als u voor 11.00 bestelt. Kies voor de optie 'Vandaag nog in huis' bij het afrekenen.

Algemeen
Clearblue is een zwangerschapstest voor thuisgebruik.
Clearblue geeft je een helder, eenvoudig en betrouwbaar antwoord. Clearblue geeft je een plus of minresultaat dat gemakkelijk is af te lezen. Clearblue is meer dan 99% betrouwbaar en geeft je binnen 1 minuut resultaat. Je kunt Clearblue gebruiken vanaf de eerste dag dat je overtijd bent. Met één stap is de test zeer eenvoudig te gebruiken.

Werking
Wanneer je zwanger wordt, produceert je lichaam het zwangerschapshormoon genaamd humaan choriongonadotrofine (hCG). De hoeveelheid hCG in je lichaam neemt tijdens de eerste 12 weken van je zwangerschap heel snel toe.Hoewel de hoeveelheid hCG tussen week 7 en 12 het hoogst is, blijft het niveau gedurende de rest van de zwangerschap en tot 3 weken na de geboorte hoger dan normaal. Als je een miskraam of zwangerschapsafbreking hebt gehad, kan de hoeveelheid hCG zelfs tot 9 weken lang hoger dan normaal zijn.

 

Waarschuwing
Als je recent een miskraam hebt gehad of zwangerschapsafbreking hebt ondergaan, kan er nog steeds hCG in je lichaam aanwezig zijn. Het kan 9 weken duren voordat het hCG het normale gehalte weer bereikt heeft. Als je in deze periode een Clearblue zwangerschapstest uitvoert, is het niet mogelijk uit te maken of de uitslag 'Zwanger' het resultaat is van een nieuwe zwangerschap of als het gaat om resterend hCG van je vorige zwangerschap. In dit geval maak je best een afspraak met je arts.

 

 

Vragen & Antwoorden
Is de uitslag van deze test correct?

In principe kunt u uitgaan van de uitslag van de test, mits op de juiste wijze gebruikt. U kunt bij twijfel nogmaals de test bij uw huisarts uit laten voeren.

Kun je een zwangerschapstest doen zodra je seks hebt gehad?

Nee. Het duurt zo’n zes tot zeven dagen nadat een eicel werd bevrucht (nadat je gemeenschap hebt gehad) voordat je lichaam het zwangerschapshormoon (hCG) gaat produceren en nog enkele dagen langer voordat het niveau hoog genoeg is om door een zwangerschapstest te kunnen worden waargenomen. Clearblue-zwangerschapstesten kunnen worden gebruikt vanaf vier dagen voordat je ongesteld zou moeten worden, maar de hoeveelheid zwangerschapshormoon in je urine kan nog te laag zijn om te worden waargenomen. Als je dus vroeg test en het resultaat is ‘Niet zwanger’, dan raden we je aan nog eens te testen op de dag dat je ongesteld zou moeten worden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Clearblue Digitale Zwangerschapstest 3st 1ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 21