DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Celenes by Sweden

Celenes by Sweden is een clean cosmetic verzorgingsmerk voor gezicht én lichaam, met als basis de Zweedse huidverzorging principes. De producten zijn allemaal vegan, vrij van chemicaliën en eco-friendly. Lees meer over Celenes by Sweden onder de producten.Lees meer
1

Best verkopende producten

Wat is Celenes by Sweden?

Het verzorgingsmerk Celenes by Sweden maakt als basis gebruik van de Zweedse resultaatgerichte huidverzorging principes, met als inspiratie de Scandinavische natuur. Voor het produceren van de producten gebruikt dit merk alleen natuurlijke ingrediënten van een hoge kwaliteit. Zo geniet uw huid altijd van het beste resultaat. Bovendien zijn de producten:

  • Duurzaam geproduceerd: met respect voor de natuur.
  • Dierproefvrij: geen testen op proefdieren bij de productie.
  • Veganistisch: er zijn geen dierlijke stoffen gebruikt in de productie.
De producten van Celenes by Sweden bevatten geen onnodige toevoegingen. Dit betekent dat ze vrij zijn van:
  • Parfum           
  • Siliconen
  • Parabenen
  • Kleurstoffen
  • Nanodeeltjes
  • Petrochemicaliën

De verschillende productlijnen van Celenes by Sweden

De verzorgingsproducten van Celenes by Sweden hebben ieder hun eigen unieke werking. Het assortiment kan onderverdeeld worden in vier verschillende productlijnen:

  • Thermal: hydraterend en verfrissend;
  • Cloudberry: verzachtend en voedend;
  • Herbal: natuurlijk en volledig beschermend;
  • Sea Buckthorn: herstellend en beschermend.

U kunt de verschillende productlijnen herkennen aan de kleuren op de verpakkingen. Bent u op zoek naar een hydraterende en verfrissende werking? Dan zijn de producten met een blauw etiket een goede keuze. Voor een verzachtende en voedende werking kunt u het beste de roze etiketten kiezen. Hieronder vertellen we u meer over een aantal producten van Celenes by Sweden.


Gezichtsverzorging van Celenes by Sweden


De gezichtsverzorging van Celenes by Sweden bestaat uit gezichtsreinigers, hydraterende crèmes, gezichtscrèmes en maskers. U kunt dus zowel uw gezicht reinigen als verzorgen met de producten van dit merk. Weet u welke productlijn het beste bij uw huid en wensen past? Dan is het tijd om de producten te ontdekken!

Celenes by Sweden Cleansing & Foaming Gels

De Celenes by Sweden Cleansing & Foaming Gels helpen op een zachte manier vuil en stof van de huid te verwijderen. Bovendien zorgen de unieke eigenschappen van iedere productlijn voor een uitgebreide en effectieve werking. Bijvoorbeeld het wegnemen van overtollig talg en het tegengaan van rimpels met de Thermal Foaming Gel. 

Celenes by Sweden Micellar Cleansing Water

Voor het verwijderen van make-up en om de huid schoon te maken, zijn de Celenes by Sweden Micellar Cleansing Waters geschikt. Deze natuurlijke gezichtsreinigers verwijderen naast make-up ook vuil en oliën. U kunt een micellair water gemakkelijk gebruiken in combinatie met wattenschijfjes

Celenes by Sweden Serums

Voor een intensieve verzorging van de huid kunt u een serum gebruiken. Bijvoorbeeld het Celenes by Sweden Vitamin C 12,5% Serum. Dit serum verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert het verschijnen van vlekken, lijntjes en rimpels. Laat uw huid stralen met dit serum!


Lichaamsverzorging van Celenes by Sweden


Celenes by Sweden Bodylotion

Ook voor de verzorging van het gehele lichaam kunt u terecht bij Celenes by Sweden. De natuurlijke bodylotions van dit merk zijn zowel voor een droge en gevoelige huid als voor een vette en gecombineerde huid verkrijgbaar. Welke past het beste bij u? De Celens by Sweden Cloudberry Bodylotion of de Celenes by Sweden Sea Buckthorn Bodylotion

Celenes by Sweden Deodorant

Een fris gevoel, de hele dag door? Dat kan met de Celenes by Sweden Deodorants. Van geparfumeerde deodorant tot deodorant om vlekken te verminderen. In het assortiment vindt u verschillende varianten.

Zonbescherming van Celens by Sweden


Celenes by Sweden Zonnebrand

Zonbescherming is het hele jaar onmisbaar. Met de natuurlijke zonverzorging van Celenes by Sweden is ieder huidtype altijd goed beschermd. Bijvoorbeeld met de Celenes by Sweden Herbal Zonbeschermingsspray SPF30+. Om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en de collageensynthese te stimuleren, kunt u voor de Celenes by Sweden Herbal Zonnecrème Anti-Age SPF50+ kiezen. Vergeet u de kids ook niet goed te beschermen? Dat kan met de Celenes by Sweden Herbal Zonbescherming Spray Kids SPF50+.

Celenes by Sweden Tanning Oil

Met Celenes by Sweden kunt u ook een bruin kleurtje krijgen, zonder daarvoor lange tijd in de zon te hoeven zitten. Hoe? Met de zelfbruiners van dit merk! De Celenes by Sweden Herbal Tanning Olie helpt de huid op een natuurlijke manier een gelijkmatige kleur te geven. Dit product is ook verkrijgbaar met SPF15.


Waar kan ik Celenes by Sweden kopen?

Bij De Online Drogist bestelt u gemakkelijk en snel de natuurlijke verzorgingsproducten van Celenes by Sweden. Heeft u liever eerst advies over uw huidbehoeften of wilt u meer weten over de verschillende producten van dit merk? Onze gediplomeerde drogisten staan zeven dagen per week voor u klaar met deskundig advies en kunnen uw vragen beantwoorden. 

Wat kost Celenes by Sweden?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment van Celenes by Sweden met daarbij de huidige zeer aantrekkelijke consumentenprijs die voor iedereen betaalbaar is. Ook ziet u hier wanneer Celenes by Sweden in de aanbieding is.