DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Buscopan

Buscopan is een remedie tegen maagkrampen veroorzaakt door de spier in uw spijsverteringskanaal die verkrampt door stress, veranderingen in levensstijl of het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Buscopan verlicht buikpijn, indigestie pijn en maagzuur, allemaal reacties op krampen.Lees meer
 • Buscopan 10mg Tabletten 100TB
  Gratis verzending

  Buscopan 10mg Tabletten | 100TB

  Voorraad: > 50
  29,95
 • Buscopan Zetpillen 6ST

  Buscopan Zetpillen | 6ST

  Voorraad: > 50
  8,69

Minder last van menstruatiepijn met Buscopan

Krampen in de onderbuik

Een keer in de maand hebt u er als vrouw vaak last van: menstruatiepijn. Omdat de baarmoeder samentrekt krijgt u krampen in de onderbuik. Die krampen kunnen doorwerken naar de rug, waardoor u rugpijn krijgt. Soms is de pijn zo erg dat u niet meer normaal kunt functioneren. Hartstikke vervelend, natuurlijk! Met Buscopan pakt u menstruatiepijn aan.

Hoe werkt dit geneesmiddel?

Het is geen pijnstiller, zoals paracetamol of ibuprofen. Het werkt anders omdat het direct de bron van de pijn aanpakt, de krampen in het lichaam. Het medicijn gaat gelijk naar de darmen en doet daar zijn werk: Het medicijn hoeft niet eerst in het bloed opgenomen te worden. Het middel werkt spierverslappend, daardoor vermindert het samentrekken.

BuscopanBuscopan tabletten of zetpillen

Buscopan 10 mg is verkrijgbaar in zetpillen of in tabletten. De gebruikelijke dosering voor volwassenen is 3 tot 5 keer per dag 1 tot 2 zetpillen of tabletten. De werking begint na een paar uur.

Als de klachten blijven aanhouden, raadpleeg dan een arts. Gebruik dit geneesmiddel niet dagelijks of voor een langere periode.

Buscopan online kopen kan natuurlijk bij deonlinedrogist.nl! U kunt dit product ook gebruiken bij het prikkelbare darmsyndroom. Let op: dit is een geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.