Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.887 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Rustgevende supplementen>Valeriaan>Valeriaan druppels

Bonusan Valeriana Complex 30ML

Bij innerlijke onrust en grote geestelijke inspanning

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827022688
  • Op voorraad:  25  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Valeriana complex kan heel goed gebruikt worden bij grote geestelijke inspanning, innerlijke onrust (ook bij kinderen) en voor een goede en gezonde nachtrust. Het is uitermate geschikt bij stress-situaties en bij spanning voor bijvoorbeeld examens, afrijden en spreekbeurten.
Valeriana complex past in het bijzonder als men in het denken te zwaar belast is en/of gedachten niet kan stilzetten. In dit verband is deze samenstelling goed te gebruiken om de slaapbereidheid te bevorderen. Tevens kan men van de rustgevende en ontspannende invloed van Valeriana complex gebruik maken als steun om het roken te laten.

Hoe werkt het?
Werking
Valeriana officinalis (valeriaan) heeft als inhoudsstoffen etherische oliën (sesquiterpenen), alkaloïden (valeranine), valepotriaten (en stoffen die daaruit ontstaan) met zeer uitgebreide gunstige invloed op het zenuwstelsel. Het totaal aan inhoudsstoffen brengt evenwicht in zowel het sympatische als het parasympatische zenuwstelsel.
Valeriana officinalis is uitermate geschikt als een snelle en krachtige ontspanning gewenst is.
Humulus Lupulus (hop) bevat als inhoudsstoffen bitterstoffen (humulon en lupulon), etherische oliën, looistoffen en flavonoïden. De eigenschappen zijn mild ontspannend en rustgevend. Humulus lupulus heeft een zeer gunstige invloed op de slaapfunctie en is uitstekend bij innerlijke onrustgevoelens. Het is goed bij gebrek aan eetlust ten gevolge van spanning.
Passiflora incarnata (passiebloem) bevat als belangrijke inhoudsstoffen flavonoïden (onder andere vitexine), coumarines, etherische oliën en alkaloïden. Deze alkaloïden, onder andere harmaan en norharmaan, zijn medeverantwoordelijk voor de ontspannende en rustgevende invloed op het zenuwstelsel (vooral spijsvertering, hart en hoofd).

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Crataegus complex, Foenum-graecum complex, Ginkgo biloba, Hypericum perforatum, Panax ginseng, Veronica complex, Viscum album complex.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Valeriana officinalis radix (1:10)     40 ml
Humulus lupulus strobuli (2:1)     30 ml
Passiflora incarnata herba (2:1)     30 ml
alcoholgehalte 70% (v/v)

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Valeriana Complex 30ML?

Meer uit ons assortiment