Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.288 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Spierbalsem

Bonusan Spierbalsem 100ML

Houdt de spieren en gewrichten soepel

11,79 11,08
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8711827043300
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Spierbalsem is uitermate geschikt ter verzorging van spieren en gewrichten. Door een verbeterde doorbloeding zorgt het voor het soepel houden hiervan. Het kan gebruikt worden als warming up om het risico op blessures bij training/sport te verminderen, helpt bij herstel van blessures en vermoeide en stijve spieren na training, bij het opstaan of door kou.

Hoe werkt het?
Werking
Spierbalsem bevat onder andere turpentine en eucalyptus. Twee componenten die een belangrijke en goede invloed uitoefenen op de bloedsomloop in de huid (lokaal aangebracht) en op de onderliggende spieren en gewrichten. Turpentine is afkomstig uit de harsen van een aantal pinussoorten (onder andere grove den). De etherische oliën van de pinussoorten worden tevens gewonnen uit de naalden en takken. De etherische oliën bevatten een aantal terpenen, vooral de monoterpenen pineen en limoneen. Het zijn deze terpenen die zorgen voor een verhoogde doorbloeding van de huid en daardoor het herstelvermogen versterken. Door de verwarmende eigenschappen en de goede invloed op de bloedsomloop worden restproducten sneller afgevoerd, waardoor het tevens zeer verzorgend is voor spieren en gewrichten.
De etherische oliën van Eucalyptus globulus worden gewonnen uit het blad en bevatten ook een hoog gehalte aan monoterpenen (onder andere cineol en het pineen en limoneen). Op de huid verzorgt het voornamelijk de stofwisseling van de cellen en versterkt het de lokale doorbloeding.

Gebruiksadvies
De te behandelen plekken meerdere malen per dag insmeren. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Waarschuwing
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Arnica montana complex (blessures), Cortex Salix complex, Equisetum complex, Juniperus complex, Millefolium complex, Solidago complex, Taraxacum complex, Triticum repens complex (indien langere verzorgingstijd noodzakelijk is voor het herstel van soepele spieren en gewrichten).


Ingredienten

Samenstelling per 100 gram:
Turpentine     6,5 g
Eucalyptus globulus     0,5 g

Ingredienten:
aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerylstearate SE, cetyl palmitate, cetyl alcohol, propylene glycol, sodium cetearyl sulfate, methylisothiazolinone, phenethyl alcohol, PPG-2-methyl ether.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Spierbalsem 100ML?

Meer uit ons assortiment