Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Concentratie supplementen>Concentratie complex

Bonusan Ginkgo Biloba 30ML

Gunstig voor een goede geestelijke balans

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827025542
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Ginkgo biloba is gunstig voor een goede geestelijke balans, versterkt de levenskracht en vitaliteit en heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Het verbetert het geheugen en de concentratie. Door de gunstige invloed op de bloedsomloop is het goed voor hersenen, hart en bloedvaten. Vooral bij verlies aan vitaliteit bij ouderen kan men deze heilzame plant inzetten.

Hoe werkt het?
Werking
Ginkgo biloba (Japanse tempelboom) is de oudste boom op aarde en heeft zijn overlevingskracht al diverse malen bewezen. Eerst de ijstijd, later zelfs bij de vernietiging door de atoombom op Hiroshima. De Ginkgo herstelde zich al één jaar na de ramp. Deze boom heeft een zeer grote weerstand tegen invloeden van buitenaf en een ongekende vitaliteit in zich. Een vitaliteit die in de eigenschappen zijn terug te vinden. Al in het China van ruim 2500 jaar voor Christus gebruikte men aftreksels van deze plant voor het houden van een heldere geest. Nu is bekend dat de inhoudsstoffen flavonglycosiden, rutine en ginkgoliden verantwoordelijk zijn voor de brede en waardevolle eigenschappen van deze plant. Vooral deze stoffen beschermen tegen vrije radicalen, hebben een goede invloed op de bloedsomloop en houden de bloedvaten in goede conditie. Hierdoor is Ginkgo goed bij verlies aan vitaliteit en behoud van de gezondheid.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing

Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Aesculus complex, Carduus marianus complex, Centaurium Rosmarinus complex , Crataegus complex, Foenum-graecum complex, Hypericum perforatum, Hypericum complex, Melissa complex, Panax ginseng, Passiflora incarnata.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Ginkgo biloba folia (2:1) 100 ml
alcoholgehalte 70% (v/v)

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Ginkgo Biloba 30ML?

Meer uit ons assortiment