Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Bonusan Darmocare Infantis 30ST

Mix van bacteriestammen speciaal geformuleerd voor baby’s en jonge kinderen

43,69 41,07
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8711827009023
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Darmocare Infantis is een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal geformuleerd voor baby’s en jonge kinderen.

Dosering
Eenmaal daags de inhoud van 1 sachet toevoegen aan handwarm vruchtensap, afgekolfde moedermelk of lauwwarm water (niet warmer dan 37°C). Laat het een kwartier staan, opnieuw doorroeren of schudden en toedienen. Dit activeert de bacteriën en zorgt voor de noodzakelijke bescherming tegen zuur en gal.


Waarschuwing
Bij aanvang van gebruik van een pre- of probioticum kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.


Ingredienten

 

Samenstelling per Sachet (a 2 gram granulaat):
Minimaal 2 miljard kiemen van de volgende bacteriën in gelijke verhoudingen:
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium infantis

Ingredienten:
maltodextrine, maiszetmeel

Bevat geen:
GMO, gist, gluten, lactose caseïne, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Toelichting op de samenstelling: Ieder sachet bevat bij productie veel meer dan 2 miljard bacteriekiemen, om tot het einde van de houdbaarheid de gedeclareerde hoeveelheid bacteriën per sachet te kunnen garanderen (bij kamertemperatuur). In de sachets zijn de bacteriekiemen, beter dan in andere verpakkingsvormen, beschermd tegen vocht, lucht, licht en andere omgevingsinvloeden. Hierdoor kan Darmocare Infantis goed bij kamertemperatuur worden bewaard. De geselecteerde stammen hebben een hoge maagzuur- en galtolerantie en op deze manier wordt een hoge overleving in het maagdarmkanaal bereikt. De gebruikte bacteriestammen zijn vrij van lactose en melkeiwitten. Darmocare Infantis is bijzonder geschikt om in te zetten bij lactose-intolerantie. De bacteriën produceren enzymen die helpen bij de vertering van lactose.

 

 

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Darmocare Infantis 30ST?

Meer uit ons assortiment