9368.652 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Vlooien

Bolfo Gold Druppels Kat 40 2ST

Voor katten van minder dan 4KG

Korting 18%
16,03 13,15
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Een vervelende parasiet voor de hond en kat is de vlo. Vlooien bijten uw huisdier om een bloedmaaltijd te kunnen nemen. Na een bloedmaaltijd reproduceert een vlo zicht bijzonder snel. Van belang is om te weten dat het vlooienprobleem zich niet alleen op de hond of de kat afspeelt maar ook in de omgeving van het huisdier. Daar liggen immers de eitjes en de coconnetjes. een product dat tegen vlooien en vlooienlarven werkt, verbreekt dus de levenscyclus van de vlo op meerdere plaatsen; Bolfo Gold.

Hoe werkt het?
Bolfo Gold biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. De snelheid van werken is van belang. Zo heeft bijvoorbeeld het huisdier minder last van de aanwezige vlooien en krijgt u de vlooienplaag sneller onder controle. Daarnaast is deze snelheid belangrijk zodat vlooien geen eitjes kunnen leggen, ze niet bijten waardoor een vlooienallergie kan worden tegen gegaan, nieuwe vlooien vanuit de omgeving snel worden gedood.
Vlooien zijn ook tussengastheer van de vlo-lintworm (Dipylidium caninum). Door het snel doden van de vlo, kun je de overdracht van deze worm ook voorkomen.
Kortom, een snel dodend middel heeft duidelijk zijn voordelen. Ook een werking tegen larven is wezenlijk om de vlooienplaat snel onder controle te krijgen. Bolfo Gold is er voor honden en katten voor alle gewichten en rassen.

Waarschuwingen
Zie de bijgevoegde bijsluiter voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [Bolfo_Gold_Druppels_Kat_40.jpg]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bolfo Gold Druppels Kat 40 2ST?

Meer uit ons assortiment