DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

8 cadeautips voor de feestdagen

Zoekt u een mooi en origineel cadeau voor de feestdagen? Wij geven u acht cadeautips!

8 cadeautips voor de feestdagen

Misschien heeft u nog geen idee wat u op uw verlanglijstje moet zetten voor de komende feestdagen dit jaar, of wat u moet kopen. Sinterklaas is al in ons land en ook Kerst komt met de dag dichterbij. Wij zetten daarom de leukste cadeaus om te vragen en te geven voor u op een rijtje!

Een heerlijk parfum

De decembermaand is een ideaal moment om een parfum cadeau te geven. Chopard Wish is een elegante, sensuele en Orientaalse geur voor de vrouw. Het parfum bevat geurnoten van Oosters hout, kokos, karamel, vanille, patchouli, sandelhout, jasmijn, zwarte bes en aardbei.

De flacon van Wish lijkt op een diamant en schittert van alle kanten.

Bekijk alle damesparfum hier.

Bekijk hier alle herengeuren.

Een mooi geschenkset

De geschenksets van Kneipp zijn altijd fijn om cadeau te geven. De producten van Kneipp zijn mild voor de huid, verzorgend en op natuurlijke basis. De geschenksets zijn verkrijgbaar in verschillende geurlijnen, waaronder Kneipp Beautygeheim geschenkset. Deze set bestaat uit een verzorgende doucheolie, bodyscrub, badolie en huidolie, perfect voor de droge huid. Ook voor mannen zijn er meerdere geschenksets van Kneipp verkrijgbaar!

Bekijk alle geschenksets hier

kneipp geschenkset beauty geheim

Oordoppen voor Oud & Nieuw

Gaat uw zoon of dochter stappen met Oud & Nieuw? Alpine PartyPlug oordoppen is dan het perfecte cadeau voor onder de kerstboom! Alpine PartyPlug Oordoppen zijn speciaal ontwikkeld voor muziekliefhebbers die graag genieten van muziek, maar ook hun oren op een prettige manier willen beschermen tegen te hard geluid. Na afloop van een heerlijk avondje uit komen veel mensen thuis met een irritante piep in hun oren. De keiharde muziek en het schreeuwen in elkaars oor om je verstaanbaar te maken is te veel geweest. De oren zijn overbelast en hebben veel rust nodig. Als dit vaker gebeurt loop je risico op een blijvende piep in de oren, of een blijvende gehoorbeschadiging.

Alpine PartyPlug oordoppen helpen om je oren te beschermen tegen gehoorbeschadiging. Alpine PartyPlug oordoppen helpen om je oren te beschermen tegen gehoorbeschadiging, zonder op kwaliteit van de muziek in te leveren. De PartyPlug oordoppen van Alpine bevatten namelijk speciale muziekfilters, waarmee je de muziek en de gesprekken goed blijft horen. Bovendien zijn de oordoppen herbruikbaar, zodat ze voor veel gezellige avondjes uit te gebruiken zijn!

Ook heeft Alpine gehoorbescherming ontwikkeld voor baby’s en kinderen, voor werkende volwassenen en voor tijdens het slapen, vliegen of zwemmen. Bekijk het complete aanbod van Alpine hier.

Voor de beauty liefhebber

Deze geschenkset van Rimmel London bevat de Scandal’eyes Reloaded mascara, het Special Eyes kohl oogpotlood en gratis clutch.

De mascara geeft je wimpers extreme, langdurige volume. Door het max density borsteltje heeft de mascara tot 24 uur impact. Het oogpotlood laat je ogen sprankelen door de intense, langhoudende kleur. Dit mag niet in je make-up stash ontbreken! En pssst… alle producten van Rimmel London zijn t/m 31 december 2017 verkrijgbaar met 50% korting. Wees er snel bij, want op= op!

Bekijk alle producten van Rimmel London hier.

Revolutionaire nagellak

Wat Little Ondine nagellak bijzonder maakt, is dat deze natuurlijke (en vegan) nagellak een peel-off werking heeft. U hoeft dus niet met nagellakremover aan de slag om de lak te verwijderen! Het verwijderen van de nagellak gaat snel en eenvoudig, zodat u direct een andere kleur lak op uw nagels kunt aanbrengen, passend bij uw stijl of behoefte van dat moment. Little Ondine nagellak is verkrijgbaar in twaalf trendy kleuren.

Wil je andere merken nagellak bekijken? Bekijk alle nagellak hier.

Warmte voor uw kleintje

De lieve knuffels van Warmies zijn een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik, want u kunt ze namelijk opwarmen in de magnetron! De niet alleen functionele, maar ook super schattige knuffels bieden warmte bij vermoeidheid, spierpijn, kou of verdriet. De Warmies knuffels blijven tot wel 90 minuten lang warm. Bovendien zijn de knuffels veiliger dan de ouderwetse warmwaterkruik, aangezien er geen heet water aan te pas komt. Goed voor duizenden veilige knuffelmomenten op de bank of in bed.

De warmteknuffels van Warmies zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder een koe, schaap, uiltjes, giraffe en aap. Wanneer u nu een knuffel van Warmies bestelt, ontvangt u gratis een Warmies geschenkdoos zolang de voorraad strekt.

Een duurzame waterfles

Kies voor duurzaam en geef een mooie waterfles. Geen losse plastic flesjes meer nodig! Bovendien is de Fill & Go waterfles van Brita (tijdelijk niet op voorraad) uitgerust met een filterpatroon, voor lekker fris en schoon drinkwater. Verkrijgbaar in vier kleuren en bovendien geschikt voor de vaatwasser.

Bekijk hier het complete assortiment van onze waterfilterflessen.

Musthave voor foodies

De gezonde voedingsmiddelen van Superfoodies zijn ontwikkeld voor echte foodies. Golden Milk bijvoorbeeld, is een populaire warme drank op basis van een traditioneel Ayurvedisch recept. Met verwarmende biologische kruiden en specerijen waaronder gemalen kurkuma, kaneel, anijs en kardemom. Een gezonde drank voor tijdens de wintermaanden!

Bekijk het complete assortiment van Superfoodies hier.