9369.025 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Babyvoeding>Fruithapje

Biobim 4mnd Fruithapje Peer Appel 125GR

Fruithapje van biologisch-dynamische kwaliteit

7,98 *
Prijs per 6 stuks is 7,98. De prijs per stuk is 1.33
  • Merk:  Biobim
  • Inhoud: 125GR
  • EAN: 8713445091237
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 6 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Biobim 4mnd Fruithapje Peer Appel bevat zorgvuldig geselecteerde ingredienten van biologisch-dynamische landbouw. Een lekker hapje zonder toevoegingen. Geschikt voor kindjes van 4 maanden en ouder.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Etiket

Ingredienten:
Peer (62%), appel (38%)


Vragen & Antwoorden
Hoe lang mag een potje Biobim worden bewaard?
Ongeopend is een potje Biobim houdbaar tot de datum die op de deksel staat vermeld. Als het potje is geopend mag het in de koelkast worden bewaard. Het moet dan goed worden afgesloten en binnen 48 uur worden gebruikt. Ongeopende potjes zijn zo goed luchtdicht afgesloten dat je ze gewoon in een keukenkast kunt bewaren. In de koelkast mag uiteraard wel, maar is beslist niet nodig. Geopende potjes moet je wel altijd in de koelkast zetten.
De potjes van Biobim hebben een soort garantie deksel. Indien vóór het openen de deksel klikt bij indrukken, de inhoud niet gebruiken.
Hoe kan ik het beste starten met bijvoeding?
Tussen de vier en zes maanden kun je beginnen met bijvoeding als het toevoegen van Biobim Baby rijstemeel aan de borstvoeding of flesvoeding. Het eerste groente- of fruithapje kan worden geïntroduceerd. Het is het beste te beginnen met één soort groente of fruit. Zo kan je baby langzaam wennen aan nieuwe zachte smaken. Als het goed gaat kunnen er ook andere smaken worden geprobeerd.
Met welke groente of fruit kan ik het beste beginnen?
Het is het beste te beginnen met de enkelvoudige groente- of fruithapje van Biobim vanaf vier maanden. Deze groente- en fruithapjes zijn fijn gepureerd en zacht van smaak. Gekookte groenten als bloemkool, wortel, pompoen, broccoli zijn. Voeg bij het koken geen zout toe!. In eerste instantie moeten de groenten gezeefd worden. Als je kindje eraan gewend is, kan je het ook goed fijnprakken. Geschikte fruitsoorten om te beginnen zijn bijvoorbeeld banaan, appel, peer, perzik.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Biobim 4mnd Fruithapje Peer Appel 125GR?

Meer uit ons assortiment