Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9371.384 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Best Choice Co-Enzym Q10 Capsules 60CP

Voor een betere energie voorziening

22,11
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Co Enzym Q10 is in het lichaam nauw betrokken bij de omzetting van voedingsstoffen in energie. Tijdens het ouder worden en in een herstelperiode na een ziekte kan het gehalte Q10 in het lichaam veranderen. Q10 geeft in deze gevallen nieuwe energie en helpt hiermee de energieproductie in het lichaam te ondersteunen.

Dosering
Er bestaat geen aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor co-enzym Q10, omdat dit enzym in het lichaam zelf wordt aangemaakt en men nog steeds niet weet welke hoeveelheid nodig is voor een goede gezondheid. Van een co-enzym Q10-supplement is de dosis meestal twee tot drie maal daags tussen 30 en 300 mg.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules:
Co-enzym Q10 90 mg

Ingredienten:
plantaardige olie, gelatine, glycerol, gele bijenwas, gezuiverd water, vitamine E, ijzeroxide.

Bevat geen:
Gluten

Vragen & Antwoorden
Wat is Q10?

Q10 komt van nature voor in de voeding. Het lichaam kan deze stof ook zelf aanmaken. Naarmate we ouder worden neemt de eigen productie van Q10 door het lichaam meestal geleidelijk af. Om deze veranderde aanmaak te compenseren, kan extra Q10 hulp bieden.

Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de productie van energie (ATP) uit de verbranding van voedingsstoffen. Dit ATP kan daarna door de cel gebruikt worden voor al die activiteiten die energie vereisen, zoals bijvoorbeeld beweging, het transport van voedingsstoffen en de productie van eiwitten.

Bovendien kan het lichaam soms extra Q10 nodig hebben als de weerstand aangesproken wordt. Q10 wordt dan door het immuunsysteem gebruikt zodat er minder overblijft voor de energie-functie van Q10. Vermoeidheid is dan het gevolg. Extra Q10 geeft dan snel weer energie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Co-Enzym Q10 Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment