Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9373.205 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Q10

Best Choice Co-Enzym Q10 Capsules 60CP

Voor een betere energie voorziening

22,11
  • Op voorraad:  5  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Best Choice Co-Enzym Q10 is een voedingssupplement en bevat het co-enzym Q10, dat bijdraagt aan de energievoorziening van weefsels en cellen. Ook staat het bekend als een krachtig antioxidant dat vooral van belang is voor de energiestofwisseling van het hart, de hersenen, de lever en ons immuunsysteem. Het vermogen van ons lichaam om zelf Q10 aan te maken neemt af bij ziekte of naarmate we ouder worden, waardoor aanvulling met Q10 capsule dan wenselijk kan zijn. Ditzelfde geldt voor sporters die als gevolg van fysieke inspanningen meer Q10 verbruiken dan normaal. Met Best Choice Co-enzym Q10 capsules kunt u eenvoudig in die behoefte voorzien.

Ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 of 120 capsules.

Dosering
Eenmaal daags 1 tot 3 capsules per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules:

Co-enzym Q10

90 mg

Ingrediënten:

Vulstof (plantaardige raapzaadolie), co-enzym Q10, emulgator (glycerol monostearaat, sojalecithine), capsule (gelatine, glycerol), kleurstof (rood ijzeroxide (E172)).

Vragen & Antwoorden
Wat is Q10?

Q10 komt van nature voor in de voeding. Het lichaam kan deze stof ook zelf aanmaken. Naarmate we ouder worden neemt de eigen productie van Q10 door het lichaam meestal geleidelijk af. Om deze veranderde aanmaak te compenseren, kan extra Q10 hulp bieden.

Het co-enzym Q10 is onmisbaar voor de productie van energie (ATP) uit de verbranding van voedingsstoffen. Dit ATP kan daarna door de cel gebruikt worden voor al die activiteiten die energie vereisen, zoals bijvoorbeeld beweging, het transport van voedingsstoffen en de productie van eiwitten.

Bovendien kan het lichaam soms extra Q10 nodig hebben als de weerstand aangesproken wordt. Q10 wordt dan door het immuunsysteem gebruikt zodat er minder overblijft voor de energie-functie van Q10. Vermoeidheid is dan het gevolg. Extra Q10 geeft dan snel weer energie.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Best Choice Co-Enzym Q10 Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment