DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Baby tandpasta

Op zoek naar tandpasta die speciaal gemaakt is voor de tandjes van baby's? Bekijk hieronder het aanbod van De Online Drogist. Lees meer
 • Elmex Tandpasta Peuter 0-5 Jaar 75ML

  Elmex Tandpasta Peuter 0-5 Jaar | 75ML

  Voorraad: > 50
  3,09
  2,89
 • Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Smaakvrij 50GR

  Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Smaakvrij | 50GR

  Voorraad: > 50
  5,99
 • Gengigel Tandvleesgel Baby 20ML

  Gengigel Tandvleesgel Baby | 20ML

  Voorraad: > 50
  9,95
 • Mogelijk geleverd
  in andere kleur

  Jordan Tandpasta Kids 0-5 Jaar 1ST

  Jordan Tandpasta Kids 0-5 Jaar | 1ST

  Voorraad: > 50
  1,79
 • Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Aardbei 50GR

  Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Aardbei | 50GR

  Voorraad: > 50
  5,99
 • Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Banaan 50GR

  Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Banaan | 50GR

  Voorraad: > 50
  5,99
 • Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Bosbessen 50GR

  Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Bosbessen | 50GR

  Voorraad: > 50
  5,99
 • Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Zwarte Bessen 50GR

  Jack n' Jill Natuurlijke Tandpasta Zwarte Bessen | 50GR

  Voorraad: 33
  5,99
 • Jack n' Jill Baby Tandvlees- & Tandendoekjes 25ST

  Jack n' Jill Baby Tandvlees- & Tandendoekjes | 25ST

  Voorraad: 47
  6,99
 • TePe Daily Baby Tandpasta 1ST

  TePe Daily Baby Tandpasta | 1ST

  Voorraad: 39
  3,49
  10% korting
  3,14
 • Vitis Baby Tandpasta Gel 30ML

  Vitis Baby Tandpasta Gel | 30ML

  Voorraad: 49
  9,90
 • Zendium Kids 0-5jr Tandpasta 50ML

  Zendium Kids 0-5jr Tandpasta | 50ML

  Voorraad: 0
  3,49
  Blijf op de hoogte

Waarom tandpasta voor baby's?

Mondgezondheid is belangrijk. Dat geldt eigenlijk al vanaf de eerste jaren. Een essentieel onderdeel van deze zorg is het gebruik van de juiste tandpasta. Babytandpasta is speciaal ontworpen voor de tandjes van zuigelingen. Het bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om de mondgezondheid van uw kleintje te bevorderen. Het is belangrijk op te merken dat babytandpasta fluoride kan bevatten, een mineraal dat de tanden versterkt. Wees gerust, de hoeveelheid fluoride is afgestemd op de leeftijd van uw baby, waardoor het veilig is voor dagelijks gebruik.

Hoe poetst u de tanden van uw kindje?

Het poetsen van de tanden van uw kindje is een belangrijke gewoonte die al vroeg moet worden gedaan. Gebruik een zachte babytandenborstel en poets met kleine, zachte bewegingen. Het is cruciaal om voorzichtig te zijn, vooral als de eerste tandjes doorkomen. We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn, maar maak er een speels ritueel van. Zing een liedje of gebruik een kleurrijke tandenborstel om de poets-ervaring leuker te maken. Lukt dat niet? Probeer dan een vingertandenborstel. Deze is vaak van siliconen gemaakt en heel handig om de tandjes van uw kindje mee te poetsen.

Welke tandpasta is geschikt voor baby's?

Niet alle tandpasta's zijn gelijk als het om baby's gaat. Kies een tandpasta die speciaal is samengesteld voor zuigelingen. Let op het fluoridegehalte en zorg ervoor dat het binnen de aanbevolen limieten valt. Enkele gerenommeerde merken die bekend staan om hun babyvriendelijke tandpasta's zijn Elmex, Jack n' Jill en Tepe.

Waar moet u op letten bij de aankoop van tandpasta voor baby's?

Bij het kopen van babytandpasta is veiligheid de hoogste prioriteit. Controleer of het product de nodige certificeringen heeft en voldoet aan de gezondheidsnormen. Vermijd tandpasta's met onnodige toevoegingen en conserveermiddelen. Bij De Online Drogist vindt u een uitgebreid assortiment aan gecertificeerde en veilige babytandpasta's.

Waar kan ik babytandpasta kopen?

De Online Drogist is de ideale bestemming voor ouders die op zoek zijn naar babytandpasta van hoge kwaliteit. Bestel de tandpasta voor 21.30 uur op werkdagen en u heeft het product de volgende dag in huis. 

Tips om tandenpoetsen plezierig te maken

Vaak komen de eerste tandjes door zo rond de 5 á 9 maanden. Het kan een uitdaging zijn om uw kleintje te overtuigen dat tandenpoetsen leuk is. Probeer het proces leuker te maken door creatief te zijn.

 1. Laat uw kind zijn eigen tandenborstel kiezen
 2. Gebruik een liedje als timer.

Een positief gevoel qua tandenpoetsen op jonge leeftijd kan een levenslange gewoonte van goede mondverzorging bevorderen.

Veelvoorkomende misvattingen over babytandpasta

Er circuleren enkele misvattingen over babytandpasta. Sommigen geloven misschien dat het niet nodig is in de vroege kinderjaren, maar vroege mondverzorging legt de basis voor een gezond gebit. Het juiste gebruik van babytandpasta is veilig en effectief.

Doorkomen van babytandjes

De doorkomende tandjes van uw baby kunnen ongemak veroorzaken. Pas uw mondverzorgingsroutine aan tijdens deze periode. Gebruik een zachte doek om het tandvlees te masseren en kies een tandpasta die specifiek is ontworpen voor gevoelige tandjes. Lukt het niet goed om de tandjes van uw kindje te poetsen met een tandenborstel? Probeer dan eens de vingertandenborstel. Dat gaat heel simpel!

Veiligheidsmaatregelen tijdens het tandenpoetsen

Veiligheid staat voorop tijdens het tandenpoetsen van uw baby. Gebruik een babytandenborstel met zachte haren en vermijd tandpasta met schurende deeltjes. Blijf altijd bij uw baby tijdens het poetsen om een veilige omgeving te waarborgen.

Overgang naar peutertandpasta

Naarmate uw baby groeit, is het tijd om over te stappen naar peutertandpasta. Deze tandpasta's zijn speciaal samengesteld voor de veranderende behoeften van groeiende kinderen. Maak de overgang geleidelijk en blijf de mondgezondheid van uw kind volgen.

Belang van consistentie in mondverzorging

Consistentie is de sleutel tot succes en dus perfecte mondverzorging. Handhaaf een regelmatig schema voor het poetsen van de tanden van uw baby en integreer mondhygiëne in de dagelijkse routine. Deze gewoonten zullen de basis vormen voor een levenslange gezonde glimlach.

Nu goed poetsen is de basis voor later

Het zorgen voor de mondgezondheid van uw baby is een investering in hun algehele welzijn. Met de juiste babytandpasta en een consistente mondverzorgingsroutine legt u de basis voor een levenslange gewoonte van goede mondgezondheid. Bij De Online Drogist vindt u alles wat u nodig heeft om deze reis te beginnen.