9479.120 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkocaps Curcuma + Piperine Capsules 45CP

Ondersteunt een gezonde spijsvertering

Korting 15%
8,18 6,95
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003587
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Curcuma + Piperine ondersteunt een gezonde spijsvertering. Curcuma, ook wel bekend als Geelwortel, bevordert de omzetting van cholesterol in galzuren, waardoor het cholesterolgehalte wordt verlaagt. Daarbij heeft Curcuma ook een gunstig effect op de lever en vermindert het propvorming in het cardiovasculair systeem.

Het omhulsel van de Arkocaps Curcuma capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de wortelstok, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ’s middags en ‘s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Curcuma longa L. of Piper nigrum L. Het gebruik van Arkocaps Curcuma wordt gedurende de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven ontraden. Arkocaps Curcuma dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Elke capsule bevat 315 mg Curcuma wortelpoeder en extract en is gestandaardiseerd op 33 mg curcumine en bevat tevens 5,3 mg Zwarte Peper-extract dat gestandaardiseerd is op 5 mg piperine.

Ingrediënten

Curcuma wortelstokpoeder en extract (Curcuma longa L.) - Vulstof: calciumfosfaat - Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, plantaardig magnesiumstearaat - Zwarte Peper-extract (Piper nigrum L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Curcuma + Piperine Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment