Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oordopjes>Oordopjes muziek

Alpine MusicSafe Classic Oordopjes 1ST

Dempt schadelijk geluid tot een veilig niveau, met twee verschillende filtersets

18,99
  • Merk:  Alpine 
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8717154021110
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

De Alpine MusicSafe Classic Oordopjes dempt schadelijk geluid en voorkomt (een blijvende) gehoorbeschadiging. Deze bescherming neemt echter de kwaliteit van de muziek niet weg, zodat u op een veilige manier toch optimaal kunt genieten of muziek kan blijven maken. De herbruikbare MusicSafe oordoppen worden geleverd met twee verschillende, verwisselbare filtersets. Één voor een gemiddelde- en één voor een hoge demping van schadelijk geluid. Bovendien geven de Alpine MusicSafe Classic oordopjes geen afgesloten of drukkend gevoel, zodat u voldoende contact kunt houden met uw omgeving tijdens bijvoorbeeld een opname in de studio.

MusicSafe Classic van Alpine is gemaakt van een uniek en duurzaam materiaal, dat tevens erg flexibel is. Dit hypoallergenen materiaal, ook wel AlpineThermoShape genoemd, past zich door de warmte van uw oor binnen enkele minuten aan, aan uw gehoorhang. Op deze manier kunt u de dopjes op een comfortabele wijze dragen.

Dempingswaarde van de MusicSafe Classic Oordoppen:
Frequentie Hz1252505001000200040008000
Zilveren filter dB 14,8 15,0 15,7 18,7 26,6 24,4 18,9
Gouden filter dB 18,8 15,6 16,0 18,5 27,7 23,9 22,0
De oordoppen worden geleverd met een stevig, stoer en luxe travelbox met twee handige compartimenten, waardoor u de oordoppen en de filters apart van elkaar kunt bewaren. De travelbox is gemaakt van aluminium en bevat een ringetje, waarmee u de tube eenvoudig vast kunt maken aan uw sleutelbos, riem of aan een ritssluiting. Op deze manier heeft u de oordoppen altijd bij de hand.
Vragen & Antwoorden
Van welk materiaal zijn de oordoppen gemaakt?

De Alpine filteroordoppen zijn van AlpineThermoShape materiaal. Door de lichaamswarmte wordt het materiaal zachter en vormt het zich perfect naar het oor. Hierdoor is de pasvorm zeer goed, blijven de oordopjes op hun plek zitten en zijn de oordoppen bijzonder comfortabel. Verder is AlpineThermoShape materiaal hypoallergeen, siliconenvrij, latexvrij, bevat het geen kleurstoffen of weekmakers en geeft het geen allergische reacties.

Hoelang gaan de oordopjes mee?

Dat is afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt. Een oordop die dagelijks wordt gedragen gaat gemiddeld drie à vier maanden mee. Alpine SleepSoft oordoppen worden vaak elke nacht gebruikt en gaan gemiddeld drie tot vier maanden mee. Alpine SwimSafe, Alpine FlyFit en Alpine Pluggies Kids oordoppen worden meestal veel minder vaak gedragen en kunnen wel twee jaar mee gaan. Regelmatig reinigen met lauwwarm water en zeep, verlengt de levensduur van de oordoppen.

Hebben de oordoppen een CE-markering?

Alle Alpine producten zijn CE-gecertificeerd. De CE-markering geeft aan dat de producten voldoen aan essentiële eisen en voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Hoe moet ik de oordopjes indoen?

Voor het inbrengen kan de meegeleverde inbrenghuls gebruikt worden. De inbrenghuls is een plastic buisje met een opening aan de onderkant. Door deze opening is het mogelijk om de inbrenghuls over het steeltje van de oordop te schuiven. Plaats de oordop op de inbrenghuls en trek daaropvolgend het oor een beetje omhoog. Plaats nu met een draaiende beweging de oordop in het oor totdat de oordop goed aansluit. Vervolgens blijft de oordop correct in het oor zitten en kan je de inbrenghuls weer rustig terugtrekken.

Hoe kan ik mijn oordoppen schoonmaken?

Maak de oordoppen schoon met lauwwarm water en zeep. Goed en regelmatig reinigen verlengt de levensduur van de oordoppen.

Zijn deze oordopjes ook geschikt voor kinderen?

Voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar adviseren we de Alpine Pluggies Kids oordoppen. Deze oordoppen zijn kleiner waardoor ze beter in kleine kinderoren passen.

Wat is het verschil tussen wax-, schuim- en filteroordoppen?

De onderstaande tabel laat deze verschillen goed zien.

 

Wax- en schuimoordoppen

Alpine filteroordoppen

Dempen alleen schadelijk geluid

-

+

Zorgen dat spraak verstaanbaar blijft

-

+

Voorkomen afgesloten gevoel

-

+

Zijn comfortabel

-

+

Zijn drukregulerend

-

+

Zijn hygiënisch

+

(bij éénmalig gebruik)

+

Zijn herbruikbaar

-

+

Zijn schoon te maken

-

+

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?