DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Alpecin haarverzorging

Haarverzorging is belangrijk. Een mooie, volle bos haren wil natuurlijk iedereen, maar is niet voor iedereen weggelegd. Alpecin haarverzorging kunt u daar een handje bij helpen. Deze shampoo versterkt namelijk de haarwortels en verzorgt tegelijkertijd de hoofdhuid en het haar op uw hoofd. Een win-win-win situatie dus. En ook als u last heeft van roos en/of erfelijk bepaalde haaruitval doet u er goed aan om Alpecin haarverzorging te gebruiken. Lees meer
 • Alpecin Shampoo Caffeine C1 250ML

  Alpecin Shampoo Caffeine C1 | 250ML

  Voorraad: > 50
  6,59
  6,29
 • Alpecin Caffeine Liquid Hair Energizer 200ML

  Alpecin Caffeine Liquid Hair Energizer | 200ML

  Voorraad: > 50
  8,79
  15% korting
  7,47
 • Alpecin Shampoo Grey Attack 200ML

  Alpecin Shampoo Grey Attack | 200ML

  Voorraad: > 50
  15,99
 • Alpecin Caffeine Shampoo Dubbel Effect 200ML

  Alpecin Caffeine Shampoo Dubbel Effect | 200ML

  Voorraad: > 50
  8,79
 • Alpecin Cafeïne Shampoo Hybrid 250ML

  Alpecin Cafeïne Shampoo Hybrid | 250ML

  Voorraad: > 50
  7,69

Haaruitval

Haaruitval, of dunner haar krijgen, het is iets waar u waarschijnlijk liever niet over nadenkt. Velen hopen nog lang gezegend te zijn met een mooie, volle bos haar. Helaas zullen ook velen toch op den duur moeten toegeven dat de haargroei wat minder wordt. Wilt u er niet aan toegeven? Dan kan u er baat bij hebben om een shampoo met cafeïne zoals Alpecin te gebruiken.

Wat doet Alpecin shampoo met cafeïne?

Alpecin heeft diverse haarproducten bij haarproblemen, waaronder deze shampoo tegen haaruitval met cafeïne. Nu denkt u misschien: cafeïne, dat zit toch in koffie, dat drink ik en daar word ik wakker van? Dat klopt! Maar het kan ook effectief gebruikt worden in verzorgingsproducten zoals deze shampoo.

Haarzakjes

Als u uw haar wast dringt de cafeïne in de shampoo door tot in de haarzakjes van het haar. Van daaruit wordt uw haar beschermd én versterkt en wordt het gestimuleerd. De cafeïne maakt uw haarwortels als het ware wakker, de stof activeert de wortels. Ook zouden de groeifasen van de haren worden verlengd. Bij regelmatig gebruik van de cafeïne shampoo van Alpecin zal uw bos haar dus voller worden!

Geen siliconen

Wat ook fijn is aan deze shampoo tegen haaruitval, is dat deze geen siliconen bevat. Siliconen leggen een soort laagje om je haren heen zodat deze lekker glad zijn, glanzen en er mooi uit zien. Wat daarvan wel de consequentie kan zijn is dat je haar niet lekker kan ‘ademen’ en dat het er zwaar van wordt. Bovendien kunnen sommige mensen een geïrriteerde (hoofd)huid krijgen van siliconen.

Een shampoo zonder zwaarmakers (siliconen) en mét een krachtgever (cafeïne): dat is Alpecin Cafeïne shampoo. Uw haar wordt sterker en minder futloos. Wie wil dat nu niet?