Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bodycrème

A.Vogel Creme Symphytum 30GR

100% natuurlijke crème voor de dagelijkse huidverzorging van buitenaf

A.Vogel Creme Symphytum 30GR
A.Vogel Creme Symphytum 30GR
8,99
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 8711596041767
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Creme Symphytum is een 100% natuurlijke crème die de huid voedt en zorgt dat deze elastisch blijft. De crème is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse huidverzorging van buitenaf. Doordat de crème vettig van aard is, is hij uiterst geschikt voor een schrale en droge huid.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Voedt de droge en schrale huid
- Houdt de huid elastisch
- Geschikt voor dagelijks gebruik
- 100% natuurlijk
- Bevat wolvet

Hoe te gebruiken?
De crème meerdere malen per dag dun opbrengen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken wanneer er een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen bestaat. Niet aanbrengen op een beschadigde en/of geïrriteerde huid. Niet gebruiken bij kinderen onder de 2 jaar. De tube na gebruik goed sluiten en bij kamertemperatuur of koeler bewaren. Houdbaarheid na opening: 24 maanden. Bewaren buiten het bereik en zicht van jonge kinderen. In geval van oogcontact, onmiddellijk uitspoelen.
Ingredienten
Ingredienten

Lanolin, hypericum perforatum oil, symphytum officinale extract, aqua, viola tricolor extract, arnica montana extract, alcohol, parfum, benzyl salicylate, benzyl benzoate, linalool, citronellol.

 

Gebruiksaanwijzing
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Productreviews (2 reviews)
Deze reviews zijn uitsluitend ingevuld door klanten die dit product hebben gekocht.

Reviews 1 - 10 van 2

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Creme Symphytum 30GR?