Hoofdpagina>Sport>Stijve spieren>Spiergel

A.Vogel Creme Arnicaforce 30GR

Bij gevoelige en stijve spieren en blauwverkleuring van de huid

6,16
  • Merk:  A.Vogel 
  • Inhoud: 30GR
  • EAN: 8711596165463
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A.Vogel Creme Arnicaforce is een cosmetisch verzorgingsproduct van blauwverkleuring van de huis. Deze creme biedt ondersteuning aan het herstellend vermogen van de huid en bevordert de doorbloeding. Een goede doorbloeding helpt ook om stijve, stramme spieren soepel te maken en het herstel na een (sport)blessure te versnellen.

De bijzondere eigenschappen op een rij:

- Cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid
- Bij gevoelige en stijve spieren
- Hoge dosering Arnica

Dosering
Meerdere malen per dag dun op de huid aan- brengen en licht inmasseren. De crème kan ook met een kompres worden toegepast.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor Arnica montana en andere composieten. A.Vogel Crème Arnicaforce® mag uitsluitend gebruikt worden op een intacte huid. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.
Ingredienten
Ingrediënten

Aqua (water), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Arnica Montana Extract (valkruid) 7,2%, Symphytum Officinale Extract (smeerwortel), PEG-8 Beeswax, Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (karitéboomvruchtboter), Chamomilla Recutita Extract (echte kamille), Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis Oil.

Gebruiksaanwijzing
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik een effect verwachten?

Sommige mensen denken dat het even duurt voordat homeopathische geneesmiddelen hun werk doen. Dat is onjuist. Hoe lang het duurt eer verbetering optreedt, hangt af van de aard van de klacht. Bij chronische aandoeningen heeft het lichaam tijd nodig om op de prikkel te reageren. Maar bij acuut optredende kwalen (zoals blauwe plekken, diarree of hooikoorts) hebben de juiste homeopathische geneesmiddelen meestal snel resultaat.

Is dit product geschikt voor kinderen?

Homeopathische geneesmiddelen zijn heel geschikt voor kinderen. In de praktijk blijkt dat kinderen er over het algemeen goed op reageren. De homeopathische geneesmiddelen van A.Vogel zijn, in overeenstemming met het doseringsadvies op de verpakking, geschikt voor kinderen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Creme Arnicaforce 30GR?