DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wartner

Wartner ontwikkelt thuisbehandelingen voor het verwijderen van wratten en het behandelen van kalknagels. De producten zijn gebruiksvriendelijk en gebaseerd op de laatste innovaties. U bestel bij ons gemakkelijk en direct diverse producten van Wartner, voor de behandeling van wratten en kalknagels. Meer lezen over Wartner?Lees meer
 • Wartner 4-in-1 Kalknagelgel 7ML
  Gratis verzending

  Wartner 4-in-1 Kalknagelgel | 7ML

  (17)
  Voorraad: > 50
  33,95
 • Wartner Kalknagelpen 4ML
  Gratis verzending

  Wartner Kalknagelpen | 4ML

  (5)
  Voorraad: > 50
  24,95
 • Wartner Kalknagelkwastje 5ML
  Gratis verzending

  Wartner Kalknagelkwastje | 5ML

  (4)
  Voorraad: > 50
  29,94

Wartner

Wartner is een vertrouwd merk gespecialiseerd in effectieve oplossingen voor wratten en kalknagels. Met klinisch bewezen formules bieden ze gebruiksvriendelijke thuisbehandelingen die snel en doeltreffend wratten verwijderen en kalknagels behandelen. 

Wartner voor kalknagels

Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, zijn een voetprobleem waarbij de nagel verdikt, verkleurt en broos wordt. Kalknagels worden veroorzaakt door schimmelinfecties en kunnen ongemak veroorzaken. Wartner heeft verschillende producten voor het effectief behandelen van kalknagel zoals de 4-in-1 Kalknagelgel, Kalknagelpen of Kalknagelkwastje

Wartner kalknagelpen

De Wartner Kalknagelpen is een bewezen effectieve behandeling van kalknagels en schimmelnagels met zichtbaar resultaat binnen 2 weken. De 3 in 1 formule pakt kalknagels op drie manieren aan:

 1. De formule dringt door de lagen van de nagel heen en pakt zo de kalknagel bij de bron aan.

 2. Het vermindert verkleuring van de nagels

 3. Het voorkomt verspreiding van kalknagels en helpt nieuwe infectie voorkomen

Als u liever gebruik maakt van een kalknagelkwastje is er ook het Wartner Kalknagelkwastje.

Wartner 4-in-1 Kalknagelgel

Een andere manier om kalknagels te behandelen is met Wartner 4-in-1 Kalknagelgel. De gepatenteerde 4 in 1 formule is hydraterend, herstellend en voedend. De formule versterkt het herstel van de nagel zonder deze te beschadigen. Dit herstel is onder andere te danken aan de combinatie van glycerine en verfrissende citroenkruid, die tevens de verkleuring van de nagel tegengaan. De 4 in 1 formule:

 1. behandelt kalknagels effectief

 2. versterkt nagelherstel zonder nagelbeschadiging

 3. vermindert verkleuring

 4. voorkomt verspreiding van infecties

Wartner voor wratten

Wratten zijn kleine gezwellen op de huid veroorzaakt door het HPV-virus. Ze kunnen overal op het lichaam voorkomen en zijn zeer besmettelijk. Om verspreiding te voorkomen wordt aangeraden om (voet)wratten zo snel mogelijk te behandelen. Gebruik bijvoorbeeld Wartner Wrattenverwijderaar Hand & Voet of Wartner Wrattenpleisters

Wartner wrattenverwijderaar

Wartner Wrattenverwijderaar Hand & Voet is een efficiënte en snelle thuisbehandeling bij wratten en voetwratten. Wartner Wrattenverwijderaar bevriest de wratten tot in de kern waardoor de bevroren wrat of voetwrat na 1 behandeling van de huid afvalt.

Wartner Wrattenpleisters

Wartner Wrattenpleisters is een hulpmiddel voor het effectief en gemakkelijk behandelen van zowel gewone- als voetwratten. De pleister is voorzien van een zeer geconcentreerd zuur dat voor een chemische peeling van de huid zorgt. Op deze manier ontstaat er een nieuwe, gezondere huid die de wrat of voetwrat laat krimpen en uiteindelijk laat verdwijnen.

Waar koop ik Wartner producten?

Wilt u Wartner online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl. Voor meer informatie over onze werkwijze of producten neemt u contact op met de klantenservice. We adviseren u graag en beantwoorden uw vragen.

Bestellingen die voor 21.30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag aan huis geleverd. Voor meer dan twintig euro besteld? Dan profiteert u van een gratis verzending.

Wat kosten Wartner producten?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment Wartner producten met de huidige prijzen. Ook ziet u wanneer er Wartner producten in de aanbieding zijn.