9371.233 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lenzen en brillen>Lenzen>Min lenzen

Unicare Contactlens -1.00 1ST

Unicare zachte maandlenzen per stuk

4,45

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Unicare
 • Inhoud: 1ST
 • EAN: 8714367006866
  Productbeschrijving

  Algemeen
  De zachte maandlenzen van Unicare zijn lenzen van hoge kwaliteit met geïntegreerde UV-bescherming. De contactlenzen zijn ontworpen voor het dagelijks dragen en dienen na 1 maand te worden vervangen.
  De Unicare zachte maandlenzen zijn bestemd voor mensen die reeds geruime tijd probleemloos zachte lenzen dragen.

  Inhoud: 1stuk

  Hoe te gebruiken?
  Druppel 1 tot 2 druppels lenzenvloeistof, geschikt voor het inzetten van zachte lenzen, in iedere lens en plaats deze op het oog.

  Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
  Wat is radius?
  Radius is hetzelfde als basiscurve (BC) – deze staat op de verpakking. De basiscurve of BC is de kromming van de lens. Hierdoor volgt de lens de vorm van het oog.
  Kan ik van harde naar zachte lenzen overstappen?
  Indien u wilt overstappeen van harde naar zachte lenzen, kunt het beste eerst contact opnemen met uw contactlensspecialist.
  Waarom is het belangrijk mijn lenzen dagelijks te reinigen?
  Het is belangrijk dat u een goede hygiëne in acht neemt en de instructies voor het lensonderhoud goed volgt. Door uw lenzen goed te reinigen en desinfecteren wordt het risico op infecties en ontstekingen van uw ogen verminderd.
  Wat is de optimale manier om mijn lenzen te reinigen?
  De onderhoudsinstructies staan aangegeven op de verpakking.
  Hoeveel uur achter elkaar mag ik een lens inhouden?
  In principe kunt u de lenzen de hele dag inhouden. Als de lenzen irriteren, raden wij u aan deze uit te nemen. Unicare lenzen zijn niet geschikt om mee te slapen.
  Ik heb nog nooit lenzen gedragen, want moet ik doen?
  Voordat u lenzen gaat dragen, dient u naar een contactlensspecialist te gaan. Deze controleert uw ogen en kan aangeven welke contactlenzen voor u geschikt zijn.
  Kan ik lenzen naast een bril dragen?
  Ja, dat doen veel mensen. Wel moeten lenzen speciaal worden aangemeten door een contactlensspecialist. De sterkte kan anders zijn.
  Kan ik zomaar overstappen van een bril naar lenzen?
  Nee, u moet eerst uw ogen laten controleren door een contactlensspecialist.
  Wat kan er gebeuren als ik mijn lenzen niet goed schoonmaak?
  Als u uw lenzen niet goed onderhoudt, neemt het risico op irritaties en infecties toe.
  Wat kan er gebeuren als ik mijn lenzen langer dan een maand draag?
  Na verloop van tijd raakt de lens beschadigd door het inzetten en uitnemen. Hierdoor neemt het risico van irritaties en infecties toe.
  Is dit product geschikt voor kinderen?
  Ook kinderen kunnen lenzen dragen. Meestal is dat vanaf een jaar of 7. Belangrijk hierbij is dat het kind de lenzen zelf kan inzetten en uitnemen. Tevens is het van belang dat het kind begrijpt, dat de lenzen goed moeten worden onderhouden.
  Wat kan ik doen bij droge ogen?
  Bij incidentele, lichte irritatie kunt u de lenzen extra bevochtigen met Unicare Alles-in-één vloeistof. Bij herhaaldelijke of sterkere irritatie dient u contact op te nemen met uw contactlensspecialist.
  Moet ik naar een opticien blijven gaan?
  Bij een oogmeting wordt niet alleen de sterkte van uw lenzen gecontroleerd, maar wordt ook gekeken naar de gezondheid van uw ogen: eventueel zuurstofgebrek, schaafwonden, geïrriteerde oogleden, te rode ogen of ingegroeide bloedvaten. Er wordt ook algemeen gekeken naar tekenen van oogziekten zoals onder andere staar en glaucoom.
  Het wordt steeds gebruikelijker om bij de opticien alleen lenzen te passen zonder lenzen te kopen. Het is echter erg belangrijk dat u uw ogen regelmatig laat controleren. Minimaal eens per jaar.

  Heeft u een vraag over Unicare Contactlens -1.00 1ST?

  Meer uit ons assortiment