DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Stacker 7-Phenyl Capsules 100CP
Stacker 7-Phenyl Capsules 100CP
Stacker 7-Phenyl Capsules 100CP1

Stacker 7-Phenyl Capsules 100CP

35,94
 • Merk: Stacker
 • Inhoud: 100CP
 • EAN: 0878114000878
 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Het oude Stackergevoel is terug!

Algemeen
Het oude “Stackergevoel” is terug van weg geweest! Maar liefst twee jaar lang heeft de fabrikant van Stacker, NVE Pharmaceuticals, gewerkt aan deze nieuwe formule en het resultaat is iets wat tot voor kort als onmogelijk werd gezien: een extreem krachtige samenstelling, vrij van ephedra, vrij van yohimbe, maar met vetverbrandende eigenschappen en stofwisselingsverhogende extracten die tot de sterkste ter wereld kunnen worden gerekend!

7-Phenyl geeft u:
- directe opname van extracten door middel van de Micro Chip-4 Technology.
- het oude, vertrouwde, Stackergevoel.
- een zo hoog mogelijke stofwisseling, dat voel je!
- krachtige en snelle vetverbranding.

Hoe werkt het?
Ingredienten

Acacia Rigidula Het kruid Acacia Rigidula kan de vetmassa in snel tempo verbranden. Allereerst zet het de natuurlijke thermostaat een paar standjes hoger. Je lichaamstemperatuur neemt toe. Je gaat meer calorieën verbranden. Het gevolg is dat je vetmassa in snel tempo wordt afgebroken. Acacia Rigidula remt bovendien de eetlust en versnelt de afbraak van vetcellen.
Epichasine complex Dit krachtige extract zal het startsein zijn voor de aanmaak van hormonen zoals dopamine, adrenaline en noradrenaline, elk met hun eigen stimulerende effecten. Bij een lusteloos gevoel, je voelt je energiek, opgewekt, zelfverzekerd en alert.
Proprietary complex Cissus Quadrangularis is een plantje waar veel plantaardige steroïden in zitten. Het grote voordeel hiervan is dat het lichaam zijn eigen (belangrijke) lichaamseiwitten beschermt tijdens het afslanken waardoor het jojo-effect niet zo snel zal plaatsvinden. De kilo’s die er af gaan blijven er dus af.
Cafeïne is niet zo maar een energizer, het is de stof bij uitstek die ons lichaam in een mentale alertheid brengt. Gebruik van pure natuurlijke cafeïne zet ons lichaam in een stand waarbij alles er op gericht is om snel en effectief te kunnen handelen. De zintuigen worden scherper en de denkkracht neemt toe. Ondanks dat je minder eet en vet verbrandt zul je toch fit blijven en voldoende energie hebben om de dingen te doen die je wilt.

Gebruiksadvies
De 7 Phenyl Stacker is de krachtigste vetverbrander sinds jaren en daardoor adviseren wij rustig, met 1 capsule per inname in met voldoende water voor een maaltijd, maximaal 3 capsules per dag, te beginnen. Bij regelmatig gebruik kun je steeds 2 capsules 7-Phenyl Stack innemen met voldoende water voor een maaltijd. Niet meer dan 2 capsules per inname. Niet meer dan 6 capsules per dag.

Waarschuwingen.
Het is aan te raden om uw lichaam te laten wennen aan de krachtige stoffen van Stacker 7Phenyl. Aangeraden wordt om de eerste dagen maximaal 3 capsules in te nemen. Indien u weinig tot geen bijwerkingen ondervindt dan kunt de dosis verhogen tot 6 capsules per dag. 7Phenyl Stack niet te gebruiken tijdens zwangerschap en/of zogen, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, aandoeningen aan urinewegen en/of schildklier, diabetes, bij gebruik van M.A.O. remmers en/of medicijnen. Ook niet gebruiken als deze aandoeningen in uw familie veel voorkomen. Niet te gebruiken in combinatie met cafeïne houdende dranken of ephedrine bevattende producten. Raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden.

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules
Acacia Rigidula (75 mg)
 geeft phenylethylamine, tyramine, hordenine.
Epichasine complex (100 mg)
 bevat verschillende soorten thee met EGCG en polyfenolen.
Proprietary complex (550 mg)
 bevat Cissus Quadrangularis, Rhodiola Rhosea en Konjac.
Cafeïne (275 mg)

 

Vragen & Antwoorden
Kan ik dit middel gebruiken naast mijn medicijnen?

Wanneer er medicijnen gebruikt worden is het altijd verstandig eerst met een arts te overleggen alvorens afslankproducten te gebruiken. Dergelijke afslankproducten stimuleren de stofwisseling enorm wat een negatief effect zou kunnen hebben op de medicijnen.

Vanaf welke leeftijd is dit product geschikt?

Dit product is bedoeld voor gebruik vanaf 18 jaar en ouder.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

 • Gratis verzending XXL Nutrition Fat Metabolic Support - Black Edition 120VCP

  XXL Nutrition Fat Metabolic Support - Bla... | 120VCP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  39,95
 • Gratis verzending Stacker 4 Ephedra Vrij Capsules 100ST

  Stacker 4 Ephedra Vrij Capsules | 100ST

  30,80
 • Gratis verzending Buscopan 10mg Tabletten 100TB

  Buscopan 10mg Tabletten | 100TB

  29,95
 • Rio Amazon GoGo Guarana Capsules 60CP

  Rio Amazon GoGo Guarana Capsules | 60CP

  14,99
 • Gratis verzending Vitakruid Magnesium 200 Complex Tabletten 90TB

  Vitakruid Magnesium 200 Complex Table... | 90TB

  -15%
  22,01
  25,90

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist