9476.808 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Springfield St.Janskruid 500mg 60CP

Vermindert innerlijke onrust

Korting 17%
23,60 19,53
  • Op voorraad:  46  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Springfield brengt een sterk gestandaardiseerd extract van St. Janskruid.

Hoe het werkt?
Werking
St. Janskruid kan innerlijke onrust helpen verminderen en een ontspannend effect hebben op het zenuwstelsel. De effecten zijn na ongeveer een maand merkbaar.

Gebruiksadvies
1 tot 2 x daags 1 capsule na de maaltijd.

Inhoud
500 mg St. Janskruid.

Waarschuwingen
St. Janskruid kan de werking van geneesmiddelen nadelig beïnvloeden. Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.

Als u al erg gevoelig bent voor zonlicht, mag u St janskruid niet gebruiken: er bestaat een kans dat u in combinatie met langdurige blootstelling aan zonlicht en gelijktijdig gebruik van St Janskruid last krijgt van huidreacties. Vooral mensen met een zeer licht huidtype kunnen hier last van hebben.

Gebruik tijdens Zwangerschap en/of het geven van borstvoeding.
Er bestaan op dit moment onvoldoende gegevens om de veiligheid van St Janskruid tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding te garanderen. Daarom wordt aangeraden om St janskruid gedurende de zwangerschap of periode van borstvoeding zonder overleg met uw arts niet te gebruiken.
Omdat er ook onvoldoende gegevens zijn over het gebruik van St janskruid, bij kinderen, wordt geadviseerd om St Janskruid zonder overleg met uw arts niet te gebruiken bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.

Ingredienten

Ingredienten:
Sint-janskruid 500 mg gestandaardiseerd op 0,3% hypericine, vegetarische capsule.

 

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Springfield St.Janskruid 500mg 60CP?

Meer uit ons assortiment