Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Sea Band Sea-Band Voor Volwassenen tegen Reisziekte 2ST
Sea Band Sea-Band Voor Volwassenen tegen Reisziekte 2ST

Sea Band Sea-Band Voor Volwassenen tegen Reisziekte 2ST

13,59
  • Merk: Sea Band
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5015259005121
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Elastische polsbanden die de braakneigingen bij reisziekte verminderen

Algemeen
Sea-Band elastische polsbanden draag je simpelweg om je polsen. De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefent op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Sea-Band elastische polsbanden te gebruiken ter verlichting van braakneigingen ten gevolge van reizen, zwangerschap, narcose en chemotherapie.

Uit onderzoek is gebleken dat Sea-Band polsbanden bij reisziekte in 87% van de gevallen de braakneigingen voorkomt en in elk geval sterk vermindert.

Hoe te gebruiken?
1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen.
2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt.

Waarschuwingen
Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden. De Sea-Band is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist