DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super 50ML
Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super 50ML
Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super 50ML1

Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super 50ML

Niet meer verkrijgbaar

×

of

Productbeschrijving

Licht middenblond tot lichtbruin haar tot 7 tinten op

Algemeen
Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super is geschikt voor middenblond tot lichtbruin haar en licht uw haar tot 7 tinten op. Schwarzkopf Blonde Intens Blonde Super is een oplichtende olie booster die het haar niet alleen lichter maakt, maar haar tegelijkertijd verzorging en glans geeft. De lightener bevat geen ammoniak en geeft uw haar in 1 stap een natuurlijke, verfijnde blond-look. De haarkleuring bevat een anti-schadecomplex wat voorkomt dat het haar breekt en de bijgevoegde conditioner bevat speciale anti-geel ingrediënten.

Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blonde Super:
- geschikt voor middenblond tot lichtbruin haar;
- licht uw haar tot 7 tinten op;
- de verzorgende olie booster geeft het haar glans;
- met verzorgende anti-geel conditioner;
- bevat geen ammoniak;
- voor de natuurlijke, verfijnde blond-look.

Hoe te gebruiken?
1. Voorbereiding.
Bescherm uw kleding voor gebruik en leg een horloge klaar zodat u de inwerktijd kunt controleren. Op droog, ongewassen haar gebruiken.

2. Mengen
Trek de bijgevoegde handschoenen aan. Draai de dop van de applicatieflacon. Knip langs de stippellijn om het zakje blond-activator te openen en doe de gehele inhoud in de applicatieflacon. Open de tube blondeer creme en knijp de hele inhoud van de tube in de applicatieflacon. Draai de dop opnieuw op de applicatie flacon. Begin het mengen door de flacon horizontaal tussen de handen te rollen. Schud daarna krachtig op en neer tot er een cremig mengsel ontstaat. Draai de drop eraf en vervang deze door de applicatie.

3. Testen en voorbereiden.
Houd de applicatie flacon ondersteboven en schud, zodat de gehele inhoud naar de applicatie kam toe gaat. Test de kam uit op de testlijnen, dit om te wennen aan de druk die uitgeoefend moet worden om een gelijkmatige product aanvoer te garanderen. Begin onmiddellijk met de toepassing. Maak een zigzagscheiding in uw haar voor een natuurlijk resultaat.

4. De toepassing
Kies het gewenste highlights effect en de bijpassende applicatie methode, fijne highlights of brede lokken. Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing in de verpakking.

5. Inwerktijd
De inwerktijd bedraagt 30-45 minuten. Hoe donkerder de natuurlijke haarkleur, hoe langer het duurt om een bepaald oplichtend resultaat te bereiken, maar overschrijd in geen geval de maximale inwerktijd van 45 minuten. Voor lichtblond haar mag de totale inwerktijd van 15 minuten niet overschreden worden.

6. Uitspoelen.
Trek na het einde van de inwerktijd de handschoenen weer aan. Spoel het haar goed uit met warm water en was het met een milde shampoo. Spoel het haar uit totdat het water helder is.

7. Nabehandeling
Om het haar te verzorgen, trek de handschoenen terug aan en masseer de kleur nabehandeling in het handdoek droge haar. Kam het haar door voor een gelijkmatige verdeling. Laat het 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Waarschuwingen
Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing. Voer een gevoeligheidstest uit 48 uur voor ieder gebruik. Alleen voor uitwendig gebruik. Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Volg de instructies. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie.
Ingrediënten

Ingrediënten
Blondeercreme:
Aqua, Ethanolamine, Sodium laureth sulfate, Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Coconut alcohol, Bis-cetearyl amodimethicone, Parfum, Ceteareth-20, Sodium silicate, Etidronic acid.

Ontwikkelemulsie:
Aqua, Hydrogen peroxide, Isopropyl myristate, Cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, Ceteareth-20, Sodium cetearyl sulfate, Cera alba, Etidronic acid, Potassium hydroxide, Disodium pyrophosphate, 2,6-dicarboxypyridine.

Blond-activator:
Potassium persulfate, Silica, Potassium sulfate.

Blondconditioner:
Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Dimethicone, Prunus armeniaca kernel oil, Panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed keratin, Paraffinum liquidum, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Cetrimonium chloride, Isopropyl alcohol, Parfum, Potassium phosphate, Dimethiconol, Methyl paraben, Benzophenone-4, Carbomer, Potassium hydroxide, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Limonene, Cyclomethicone, Benzyl alcohol, Methylisothiazolinone, Acid violet 43, HC blue no. 12.

Meer uit ons assortiment:

  • Healthy Bakers Low Carb Pistolet 3ST

    Healthy Bakers Low Carb Pistolet | 3ST

    -25%
    2,25
    2,99
  • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

    Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

    -10%
    2,14
    2,39
  • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

    Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

    -10%
    4,99
    5,55
  • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

    A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

    -20%
    6,39
    7,99
  • Sensodyne Freshmint Tandpasta voor gevoelige tanden 75ML

    Sensodyne Freshmint Tandpasta voor ge... | 75ML

    -17%
    4,79
    5,79

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist