Hoofdpagina>Huishouden>Schoonmaakmiddelen>Laminaatreiniger

Pledge Revive It Houten Vloer Glans 750ML

Speciaal ontwikkeld om houten vloeren te voeden en te beschermen

3,90
  • Merk:  Pledge
  • Inhoud: 750ML
  • EAN: 5000204706826
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Pledge Extra Protection is speciaal ontwikkeld voor houten vloeren om ze te voeden, te beschermen en een mooie glanzende laag te geven. Het product kan puur of verdund gebruikt worden. Geschikt voor schone, droge en waterbestendige oppervlakten zonder eerder aangebrachte beschermingslagen.

Hoe te gebruiken?
Lees de voorzorgsmaatregelen achter op de verpakking. Voeg 3 dopjes toe aan 1 liter warm water (voor meer glans, breng een kleine hoeveelheid van het product direct aan op een schone en droge vloer). Indien vloerverwarming aanwezig is, deze enige tijd voor en na gebruik uitgeschakeld laten, zodat de vloer niet verwarmd is. Breng een kleine hoeveelheid van dit product, een dun laagje, aan met behulp van een doek of applicator, in de richting van de houtnerf. Laat 20 minuten drogen. Oppoetsen of nadweilen is niet nodig. De glanslaag blijft behouden na het schoonmaken van de vloer in de toekomst.

Waarschuwingen
Niet gebruiken op ongelakte, niet verlijmde houten vloeren, geoliede of gewaxte vloeren of andere poreuze, niet-waterbestendige Oppervlakten. Bij twijfel, eerst testen op een onopvallende plaats.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Pledge Revive It Houten Vloer Glans 750ML?

Meer uit ons assortiment