Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusdouche

Physiomer Strong Jet 210ML

Dynamische reiniging van de neusholtes

9,99
  • Merk:  Physiomer 
  • Inhoud: 210ML
  • EAN: 8712636001529
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen

Physiomer Strong Jet is een bewezen doeltreffende, dynamische neusholtereiniger op basis van 100% fysiologische oplossing van isotoon zeewater. Deze krachtige neusspoeling bevochtigt de neus in ruime mate waardoor de neusholte wordt gereinigd en dikke secreties en korsten in geval van verstopping verdwijnen. Bovendien voorkomt de spoeling het risico op NKO-superinfecties en postoperatieve complicaties en verlicht het de slijmvliezen bij een verstopte neus.

De natuurlijke reinigende eigenschappen van Physiomer Strong Jet is mogelijk dankzij de heilzame effecten van het zeewater van Saint-Malo en met dank aan de minerale rijkdom en oligo-elementen. Deze zorgen ervoor dat er een kalmerende en herstellende werking ontstaan, die beter zijn werk doet dan een regulier fysiologisch serum. Physiomer Strong Jet is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar en is makkelijk toepasbaar dankzij de handige verstuiver.

Dosering
In geval van dikke, plakkerige purulente secreties en tevens ter verzorging van een geopereerd neusslijmvlies: 4 tot 6 verstuivingen per dag ik elk van beide neusgaten, meer indien nodig.

Lees aandachtig de ingesloten gebruiksaanwijzing vóór gebruik
Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik ter voorkoming van voorhoofdsholte ontsteking?

Dit product is een hulpmiddel wat de holtes door spoeling reinigt en schoon kan houden. Hierdoor kan het bijdragen aan de voorkoming van voorhoofdsholte ontsteking.

Is dit product geschikt voor hooikoortspatienten?

Dit product is enkel bedoeld om de holtes door te spoelen bij ontstekingsklachten en om de holtes te reinigen. Wanneer u last heeft van allergische klachten zal dit product waarschijnlijk niet echt verlichting bieden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Physiomer Strong Jet 210ML?