Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Neusdouche

Physiomer Strong Jet 210ML

De reinigende kracht van zeewater

9,99
  • Merk:  Physiomer 
  • Inhoud: 210ML
  • EAN: 8712636001529
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Physiomer Strong Jet, de neusspoeling met de reinigende kracht van zeewater. Physiomer is een neusspoeling met de natuurlijke bestanddelen van zeewater. De zuurtegraad van zeewater benadert heel dicht die van het bloed. En de mineralen en sporenelementen in zeewater zijn vriendelijk voor de neus.
Physiomer Strong Jet zorgt voor preventieve neushygiène. Deze fysiologische zeezoutoplossing werkt effectief bij keel-, neus- en ooraandoeningen. Physiomer Strong Jet is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen en is makkelijk toepasbaar dankzij de handige verstuiver.

Dosering
Preventieve neushygiene: 1 neusverstuiving per dag in elk neusgat. Keel-, neus-, ooraandoening: 4 neusverstuivingen per dag in elk neusgat.

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Vragen & Antwoorden
Is dit product geschikt voor gebruik ter voorkoming van voorhoofdsholte ontsteking?

Dit product is een hulpmiddel wat de holtes door spoeling reinigt en schoon kan houden. Hierdoor kan het bijdragen aan de voorkoming van voorhoofdsholte ontsteking.

Is dit product geschikt voor hooikoortspatienten?

Dit product is enkel bedoeld om de holtes door te spoelen bij ontstekingsklachten en om de holtes te reinigen. Wanneer u last heeft van allergische klachten zal dit product waarschijnlijk niet echt verlichting bieden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Physiomer Strong Jet 210ML?