9479.014 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Ortis Klei Tijm & Propolis Tabletten 45ST

Draagt bij tot het spijsverteringscomfort

220,80 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 24 stuks is 220,80. De prijs per stuk is 9.2
  • Merk:  Ortis
  • Inhoud: 45ST
  • EAN: 5411386886921
  • NUT-nummer: PL_AS 33/61
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 24 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Helpt een verstoorde darmflora te zuiveren en de daarmee gepaard gaande ongemakken (opgeblazen gevoel, winderigheid, darmproblemen) te elimineren. Ortis Klei Tijm & Propolis draagt bij tot het spijsverteringscomfort.

Dosering
Eén tot tweemaal per dag buiten de maaltijden 2 tabletten innemen met een groot glas water.
Voor een langdurig effect is het aangeraden om de inname gedurende minstens 3 weken voor te zetten.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor bijenproducten en bij astma omwille van de aanwezigheid van propolis. Zwangerschap en borstvoeding: medisch advies is aanbevolen. Niet gebruiken op langere termijn zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding, noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Omwille van het groot absorptievermogen van klei is het aangeraden om de tabletten niet samen in te nemen met geneesmiddelen of andere remedies. Geschikt voor vegetariërs. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid.

Ingredienten

Vulstof: microkristallijne cellulose; klei (937 mg/4 tab.), droog tijmextract (Thymus vulgaris L. – 500 mg/4 tab.), droog propolisextract (225 mg/4 tab.), maltodextrine; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, dextrine, sojalecithine, natriumcitraat, natriumcarboxymethylcellulose; kleurstof: chlorofyl; aroma: essentiële oliën van linaloltijm (Thymus vulgaris linaloliferum).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Heeft u een vraag over Ortis Klei Tijm & Propolis Tabletten 45ST?