Bestel nu
0
€ 0,00
Oligo Pharma Ader Rein Kuur met weefselextract 300TB
Oligo Pharma Ader Rein Kuur met weefselextract 300TB

Oligo Pharma Ader Rein Kuur met weefselextract 300TB

Korting 17%
100,11 83,32
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

Productbeschrijving

Veilig en natuurlijk preparaat voor gezonde aderen

Algemeen
Bloedvatverzorging is van groot belang. Dit kan met behulp van een veilig natuurlijk preparaat op basis van vitaminen, mineralen en weefselextracten.

De bloedvaten zijn een kwetsbaar onderdeel van ons lichaam. Door gebrek aan afweerstoffen kunnen spiercelgezwelletjes in de bloedvaten ontstaan. Deze verdikkingen vormen beschadigingen aan de vaatwand. Als reactie daarop wordt er plaque afgezet. Plaque is een substantie dat bestaat uit afgestorven cellen, bloedvetten, cholesterol, eiwitten en bindweefsel. Verder bevat plaque kalk, die het een zekere hardheid geeft. De naam aderverkalking is dan ook gekozen vanwege de opvallende rol van kalk bij deze gevreesde aandoening. Als we in een door aderverkalking aangetast bloedvat zouden kunnen kijken, zouden we zien dat de wand vol zit met een soort pukkels. Vooral bij ouderen is dat vaak het geval. Deze pukkelvormige verdikkingen worden plaques genoemd. Naarmate de plaquevorming toeneemt, wordt de bloedstroom en dus het zuurstoftransport belemmerd.

Aderverkalking is een sluipend proces dat al op jonge leeftijd kan beginnen maar niet altijd direct merkbaar is. Het lichaam kan echter wel signalen afgeven die u waarschuwen dat er iets mis is. Koude handen en voeten en pijn in de kuiten door een afstand lopen, zijn enkele symptomen. Ook pijn op de borst bij inspanning, duizeligheid, oorsuizen en tintelen van de handen kunnen voorkomen. Verbetert het geheugen.

De therapeuten van centrum voor natuurgeneeskunde te Drachten hebben onderzoek gedaan naar het effect van een voedingssupplement op bloedvaten, bestaande uit vitaminen, mineralen en plantenextracten. Door de positieve uitslag van dit onderzoek en de resultaten in de praktijk zijn ze enthousiast geworden voor het gebruik van dit voedingssupplement bij hart- en vaataandoeningen.

Vragen & Antwoorden
Hoeveel tabletten zitten er in een verpakking?

Er zitten 300 tabletten in een verpakking.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist