Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging

Maat 34-35

Medicovi Zolen Twin Heels Maat 34-35 1PR
Medicovi Zolen Twin Heels Maat 34-35 1PR

Medicovi Zolen Twin Heels Maat 34-35 1PR

45,99
  • Merk: Medicovi
  • Inhoud: 1PR
  • EAN: 5706046000275
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Wordt speciaal voor u besteld

×

of

Productbeschrijving

Het antwoord op hielspoor

Algemeen
De Medicovi ‘Twin-Heels’ watergevulde massagezolen beschikken over een unieke schokdempende hakverhoging. De hiel wordt daardoor optimaal ondersteund en extra belasting rond de pijnplek wordt daarmee voorkomen. Genoemde extra belasting komt juist veel voor bij aanpassingen die zijn voorzien van een uitsparing om het pijnpunt te ontzien. Deze hakverhoging geeft tevens minder belasting aan het peesblad doordat de kuitspieren minder gespannen staan. De Medicovi ‘Twin-Heels’ watergevulde massagezolen bieden door de gepatenteerde constructie onmiddellijk een sterke, aanhoudende verlichting van de hielpijn. Door de sterke drukontlastende werking herstelt de voet zich meestentijds zeer snel.
Het hoeft nauwelijks betoog dat het van belang is om gebruik te maken van goede schoenen. Stevige wandelschoenen zijn te prefereren boven zachte, slappe, nauwelijks steun gevende schoenen of het dragen van schoenen met hoge hakken.
De Medicovi Twin-Heels is onder de hiel voorzien van een extra stoot- en drukontlastend element. Hierdoor juist geschikt bij een zgn. ‘hielspoor’. Geeft een continu-variabele ondersteuning van de voet en ontlast daardoor de zo pijnlijke drukpunten. Door de activering van de voet wordt de doorbloeding sterk verbeterd.
Heeft tevens ontlastende eigenschappen voor de knie, heup en rug.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist