Hoofdpagina>Huishouden>Specifieke reinigers>Machine ontkalker

HG Ontkalker voor Espresso- & Padkoffiezetapparaten 500ML

Voor het verwijderen van kalkaanslag, op basis van melkzuur

6,95
  • Merk:  HG 
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8711577195137
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
HG ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten is een ontkalker op basis van melkzuur, speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag uit alle soorten espresso- en padkoffiemachines. Deze ontkalker werkt veilig, snel en reukloos en is volledig biologisch afbreekbaar. Bij regelmatig gebruik van HG ontkalker blijft uw koffie lekker smaken, behoudt het apparaat zijn snelheid en heeft u bovendien jaren langer plezier van uw espresso- of padkoffiezetapparaat!

Deze ontkalker is op basis van melkzuur en is goed voor 4-5 keer ontkalken. HG heeft tevens een ontkalker op basis van citroenzuur ontwikkeld, goed voor 6 keer ontkalken. De meeste fabrikanten van espresso- en padkoffiezetapparaten adviseren dat u uw apparaat ontkalkt met een ontkalker op basis van melkzuur óf op basis van citroenzuur. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw apparaat welk advies voor uw apparaat geldt.

Let op: voor het ontkalken van normale koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines, kunt u het beste gebruik maken van de HG Snelontkalker voor Koffiezetapparaten, Waterkokers en Wasmachines.

Hoe te gebruiken?
1. Giet 125 ml HG ontkalker in het waterreservoir en vul dit aan tot 750 ml water (6x verdund).*
2. Laat deze oplossing 10 minuten inwerken.
3. Zet vervolgens het apparaat aan en laat de vloeistof voor de helft doorlopen.
4. Doe het apparaat uit, laat het product 10 minuten inwerken.
5. Laat vervolgens de rest van de vloeistof doorlopen tot het reservoir geheel leeg is.
6. Spoel na de behandeling het apparaat tenminste 3 x door met schoon leidingwater.

* wanneer het waterreservoir kleiner is dan 750 ml, doseer dan 100 ml van de ontkalker in het reservoir en vul dit aan met water tot 600 ml (6x verdund).

Tip: Plaats bij padkoffiezetapparaten eventueel eerst een padhouder met een gebruikte koffiepad in de machine, zodat eventuele kalkresten hierin opgevangen worden. Op deze manier kan een mogelijke verstopping van de uitstroomopening worden voorkomen.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over HG Ontkalker voor Espresso- & Padkoffiezetapparaten 500ML?