9365.735 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Haarverzorging>Haarkleuring>Tijdelijke haarkleuring

Hennaplus Colour Creations 4 Medium Brown 60ML

Duurzame kleuring voor opvallend 3-D kleur- en glanseffect

Korting 20%
10,99 8,79

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Hennaplus
 • Inhoud: 60ML
 • EAN: 8710267430152
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Hennaplus Colour Creations 4 Medium Brown de efficiënte en aantrekkelijk geprijsde kwaliteitskleuring zonder ammonia. Voor een duurzaam kleurresultaat, levendige diepe kleurnuances, natuurlijke grijsdekking, intensieve verzorging en glans. De combinatie van het natuurlijke Boswelia extract en SoftCare (aminozurencomplex) geeft een onweerstaanbare glans aan het haar en biedt intensieve verzorging aan zowel haar als hoofdhuid. Houdt tot 24 wassingen & natuurlijke grijsdekking.

  Een kleuring met Colour Creations houdt tot 24 wassingen en vervaagt geleidelijk. De unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een natuurlijke grijsdekking, tot 100%, afhankelijk van de gekozen kleur.

  Onbegrensde mogelijkheden
  Het aantal kleurmogelijkheden is met Colour Creations werkelijk oneindig. Met het kleurenpalet van 8 kant-en-klare natuurtinten, 10 kant-en-klare voorgemengde kleuren en 3 mix kleuren wordt het ook mogelijk kleurcreaties naar iedere individuele wens te realiseren. Snel en gemakkelijk.

  Bedoeld voor middenbruin haar.

  Hoe te gebruiken?
  Om deze haarkleuring te gebruiken mengt u de Colour Creations Cream met de Colour Creations Activator in de speciale Colour Creations shaker. Let op: De Activator en de shaker zijn niet inbegrepen en moeten los bijbesteld worden. 1 Colour Creations cream + 1 Activator Kit zijn goed voor 2 complete kleuringen

  Heeft u een vraag over Hennaplus Colour Creations 4 Medium Brown 60ML?