DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Energetica Natura

Energetica Natura combineert het beste van de natuur en de wetenschap, met supplementen als aanvulling op een gezonde levensstijl.Lees meer
 • Energetica Natura Relax Caps Capsules 90CP
  Gratis verzending

  Energetica Natura Relax Caps Capsules | 90CP

  (3)
  Voorraad: > 50
  33,05
  10% korting
  29,74
 • Energetica Natura Relax Capsules 60CP
  Gratis verzending

  Energetica Natura Relax Capsules | 60CP

  (3)
  Voorraad: 38
  24,14
  10% korting
  21,73

Wat is Energetica natura?

Energetica Natura is specialist op het vlak van kwalitatieve voedingssupplementen. Energetica Natura is meer dan een verdeler en werkt exclusief samen met een aantal hoogwaardige merken, die voldoen aan een uiterst strenge kwaliteitsstandaard. Daarnaast ontwikkelt Energetica Natura onder het eigen label - in samenwerking met partners - ook zelf supplementen. Meer dan 10.000 artsen en therapeuten in de Benelux, Frankrijk en Duitsland schrijven hun producten al ruim 30 jaar voor. Dat is geen toeval, want ze zijn de hoogste kwaliteit verkrijgbaar op de Europese markt. De supplementen zijn gebaseerd op gepatenteerde technologieën, zodat uw lichaam de voedingsstoffen beter kan opnemen. Ze bevatten de meest effectieve vorm van vitamines en mineralen en de juiste ‘cofactoren’. Daarbij zijn ze vrij van toxische stoffen en allergenen.

Onderzoek naar de beste kwaliteit

De uitgebreide research, de kwaliteit van de ingrediënten en de technisch hoogstaande formules van de producten verklaren waarom ze in een hogere prijsklasse vallen. Toch garanderen de uitstekende opneembaarheid en efficiëntie van de producten een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Een eigen wetenschappelijke afdeling monitort continu alle research op vlak van voedingssupplementen. En dat is in uw voordeel, u krijgt zo de meest betrouwbare, objectieve en wetenschappelijke info. 

Unieke supplementen ontwikkeld onder eigen label

Naast verdeler van exclusieve hoogwaardige merken ontwikkelt Energetica Natura ook zelf voedingssupplementen onder het eigen label. Stuk voor stuk unieke supplementen die exclusief worden ontwikkeld in de laboratoria van hun partners Biotics Research en Symbiopharm. De wetenschappelijke afdeling van Energetica Natura werkt gedurende dit proces nauw samen met deze partners, monitort de voortgang en ondersteunt bij de lancering.  

De visie van Energetica Natura

Energetica Natura wil zo goed mogelijk gezondheidsprofessionals ondersteunen op het gebied van keuzes maken voor het inzetten van voedingssupplementen. Zodat deze goed weten welke voedingssupplementen passend zijn op welk moment. Of het nou gaat om de ondersteuning van de hersenen, de darmflora, de bijnieren of de schildklier, Energetica Natura heeft overal een passend product bij.

Energetica Natura is ervan overtuigd dat u uw gezondheid kunt ondersteunen, en dat voedingssupplementen hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. Uiteraard als aanvulling op een gezonde voeding en leefstijl. Het draait allemaal om het maken van de juiste keuzes voor uw gezondheid en welzijn.

Energetica Natura supplementen

Wilt u actief aan de slag gaan met uw gezondheid en geluk? Energetica Natura voegt voor u de daad bij het woord. Vertrouw op Energetica Natura om uw gezondheid te ondersteunen.

Essentials by Energetica Natura, dé basisaanvulling op een gezonde levensstijl

Graag meer energie, soepele gewrichten of een krachtig immuunsysteem? Ontmoet de Essentials van Energetica Natura, een toegankelijk basisassortiment van de beste kwaliteit met unieke formules van kruiden en mineralen.

Welke Energetica Natura supplementen zijn er?

 • Energetica Natura AloëPure: De Energetica Natura AloëPure is een Aloë vera gel met een hoge concentratie aan glycosaminoglycanen.
 • Energetica Natura Ontzuringszout Capsules: Het Energetica Natura Ontzuringszout bevat een combinatie van kalium, fosfor en magnesium. Het kalium ondersteunt de normale bloeddruk en draagt bij aan de werking van de spieren. En het magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Ook ondersteunt dit onder andere het zenuwstelsel en helpt het bij vermoeidheid.
 • Energetica Natura KlamazolKlamazol is een product dat zeer rijk is aan chlorofyl. Dat is bladgroen. Boordevol voedingsstoffen waaronder vitaminen en mineralen.
 • Energetica Natura Relaxol Capsules: De Relaxol Capsules van Energetica Natura bevatten onder andere valeriaan, slaapmutsje en citroenmelisse. Allemaal kruiden die kunnen ondersteunen bij het bewaren van rust en kalmte*. Het supplement bevat ook magnesium en B vitaminen, ter ondersteuning van de normale psychologische functie.
 • Energetica Natura Cat’s Claw: Het kruidenpreparaat Energetica Natura Cat's Claw is een supplement op basis van Kattenklauw (Uncaria tomentosa). Kattenklauw wordt gebruikt om de afweer te ondersteunen en om de gewrichten soepel te houden*.
 • Energetica Natura Glutazol Poeder: Een voedingssupplement met een hoge dosis L-glutamine, dat is Energetica Natura Glutazol Poeder. Het is een poeder, omdat dat goed getolereerd wordt door maag en darmen. Het poeder is vrij van suiker, maar bevat Stevia als zoetstof en een natuurlijke sinaasappelextract voor de smaak.

* Deze gezondheidsclaim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Waar kan ik Energetica Natura bestellen?

Energetica Natura kunt u bij De Online Drogist bestellen: als u vandaag voor 21.30 uur uw aanvraag plaatst, heeft u de producten morgen al in huis! En heeft u vragen over Energetica Natura? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice bestaat uit gediplomeerde drogisten die de hele dag klaar zitten om antwoord te geven op al uw vragen. Of het nu gaat over Energetica Natura, over het gebruik van de supplementen of elke andere vraag over een product of onze werkwijze. De klantenservice is er voor u. Zowel telefonisch als via de mail, een contactformulier en via de live-chat functie. Aarzel niet en stel ons uw vragen. We helpen u graag.

Wat kost Energetica Natura?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de Energetica Natura producten. Ook ziet u het hier wanneer Energetica Natura producten in de aanbieding zijn.

Let op:

 • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor uw gezondheid. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging, maar hooguit een aanvulling;
 • Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing;
 • Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap of het geven van borstvoeding altijd met uw arts voordat u voedingssupplementen gaat gebruiken;

Houd voedingssupplementen buiten bereik van kinderen en bewaar ze op een donkere en koele plaats.