Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Durex Condooms Naturel 3ST
Durex Condooms Naturel 3ST
Durex Condooms Naturel 3ST1
Durex Condooms Naturel 3ST2
Durex Condooms Naturel 3ST3

Durex Condooms Naturel 3ST

3,79
  • Merk: Durex
  • Inhoud: 3ST
  • EAN: 5010232968431
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Standaard condoom met glijmiddel

Algemeen
Condooms van normale dikte met glijmiddel. Durex Natural condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. De condooms hebben een nominale breedte van 56mm.

Kenmerken:
- Transparant
- Anatomische vorm
- Natuurlijk rubberlatex
- Reservoir
- Glijmiddel

Meer informatie over het assortiment van durex vindt u hier.

Vragen & Antwoorden
Hoe betrouwbaar zijn condooms?

Klinische tests laten bij een correct en consistent gebruik van latex condooms een contraceptieve betrouwbaarheid zien van 95/98%.

Bovendien wordt door ander klinisch onderzoek bevestigd dat condooms van een hoge kwaliteit latex - bij correct en consistent gebruik - zeer effectief zijn als bescherming tegen besmetting door HIV of andere seksueel overdraagbare aandoeningen en ook tegen ongewenste zwangerschappen.

Worden de condooms elektronisch getest?

Elk condoom van Durex wordt elektronisch getest om te garanderen dat hij de klus kan klaren. Van elke partij worden willekeurig monsters genomen die nog strengere kwaliteitstests moeten ondergaan. Eerst worden de dikte en de lengte van de monsters gemeten. Daarna worden de barstdruk (weerstand / sterkte) en elasticiteit gemeten bij een opblaastest. (Een gemiddeld Durex condoom kan 40 liter lucht bevatten zonder dat het barst).
De condooms ondergaan ook nog een watertest om te controleren op eventuele lekjes. Er worden steekproefsgewijs monsters genomen en gevuld met water. De monsters worden een minuut opgehangen en daarna over vloeipapier gerold, zodat eventuele lekjes direct zichtbaar zijn. 
Er worden elke maand zo'n twee miljoen watertests uitgevoerd in de Durex-fabrieken. Als een monster niet aan de testcriteria voldoet, wordt de hele partij afgekeurd!

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist