9365.747 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Warmteknuffels

WellieBellies Magnetronknuffel Paard Groot 30-35cm 1ST

Voor duizenden warme of verkoelende knuffelmomentjes tijdens koorts en pijntjes

Gratis verzending

+ uitneem-

bare

vulling!

WellieBellies Magnetronknuffel Paard Groot 30-35cm 1ST
24,95
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
WellieBellies Magnetronknuffel Paard Groot is een knuffel met uitneembare vulling die verlichting biedt bij buikpijn, spanningen en verkoudheid. Na slechts 90 seconden opwarmen in de magnetron schenken de knuffels ruim 1,5 uur aangename warmte, gecombineerd met een heerlijk natuurlijk kruidenaroma van Rozemarijn, Lavendel, Eucalyptus en Mint. Eenmaal opgewarmd werkt de knuffel verlichtend bij buikpijn, verkoudheid, opkomende griep en bij spanningen. De opwarmknuffel is gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, zodat hij ook nog eens erg lekker ruikt. Omdat er geen heet water aan te pas komt, is hij 100% lekvrij en veel veiliger dan de ouderwetse waterkruik.

WellieBellies Magnetronknuffel Paard Groot kan ook dienen als een koelkussen/koud kompres voor bij bijvoorbeeld kneuzingen, zwellingen, verstuikingen, ontstekingen en tand- en hoofdpijntjes. Leg de knuffel een tijdje in een zak in het vriesvak en geniet daarna van de verzorgende werking. Om de knuffel gekoeld te gebruiken kunt u hem ook vullen met de WellieBellies Koelpad Groot, zodat uw kindje zijn favoriete knuffel niet af hoeft te staan. Haal voor het gebruik van de koelpad wel even de warmtevulling eruit. Is de meegeleverde warmtevulling kapot gegaan of geeft hij bijna geen geur meer af? U kunt de oude vulling gemakkelijk vervangen door de WellieBellies Warmtevulling Groot.

Alle WellieBellies zijn gecertificeerd met Oekotexlabel (veiligheid voor wat betreft schadelijke stoffen), het CE veiligheidslabel EN71 1/2/3/9 en als medisch hulpmiddel volgens Europese richtlijnen RL 91/42/EWG. Hierdoor zijn de knuffels ook geschikt voor kinderen onder 36 maanden.

De grote warmteknuffels van WellieBellies zijn ongeveer 30-35 cm. Er zijn daarbij ook WellieBellies verkrijgbaar in een midi maat van 20-23 cm, die ondanks hun kleinere formaat net zo goed kunnen knuffelen!
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over WellieBellies Magnetronknuffel Paard Groot 30-35cm 1ST?