9369.017 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Babyverzorging>Warmteknuffels

WellieBellies Magnetronknuffel Leeuw Midi 20-23cm 1ST

Voor duizenden warme of verkoelende knuffelmomentjes tijdens koorts en pijntjes

+ uitneem-

bare

vulling!

WellieBellies Magnetronknuffel Leeuw Midi 20-23cm 1ST
16,95
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
WellieBellies Magnetronknuffel Leeuw Midi is een knuffel met uitneembare vulling die verlichting biedt bij buikpijn, spanningen en verkoudheid. Na slechts 90 seconden opwarmen in de magnetron schenken de knuffels ruim 1,5 uur aangename warmte, gecombineerd met een heerlijk natuurlijk kruidenaroma van Rozemarijn, Lavendel, Eucalyptus en Mint. Eenmaal opgewarmd werkt de knuffel verlichtend bij buikpijn, verkoudheid, opkomende griep en bij spanningen. De opwarmknuffel is gevuld met speciaal geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, zodat hij ook nog eens erg lekker ruikt. Omdat er geen heet water aan te pas komt, is hij 100% lekvrij en veel veiliger dan de ouderwetse waterkruik.

WellieBellies Magnetronknuffel Leeuw Midi kan ook dienen als een koelkussen/koud kompres voor bij bijvoorbeeld kneuzingen, zwellingen, verstuikingen, ontstekingen en tand- en hoofdpijntjes. Leg de knuffel een tijdje in een zak in het vriesvak en geniet daarna van de verzorgende werking. Indien de meegeleverde warmtevulling kapot is gegaan of bijna geen geur meer afgeeft, kunt u de oude vulling gemakkelijk vervangen door de WellieBellies Warmtevulling Klein.

Alle WellieBellies zijn gecertificeerd met Oekotexlabel (veiligheid voor wat betreft schadelijke stoffen), het CE veiligheidslabel EN71 1/2/3/9 en als medisch hulpmiddel volgens Europese richtlijnen RL 91/42/EWG. Hierdoor zijn de knuffels ook geschikt voor kinderen onder 36 maanden.

De midi warmteknuffels van WellieBellies zijn ongeveer 20-23 cm. Er zijn daarbij ook WellieBellies verkrijgbaar in een grotere maat van 30-35 cm, die net zo goed kunnen knuffelen als de kleinere variant!
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over WellieBellies Magnetronknuffel Leeuw Midi 20-23cm 1ST?

Meer uit ons assortiment